Extra large adid
AVTALE: Real Madrid har kommet fram til en ny avtale med draktleverandøren Adidas.

Real Madrid forlenger med Adidas

Real Madrid forlenger avtalen sin med Adidas helt fram til juni 2028.

Real Madrid har hatt et lang og stolt samarbeid med Adidas i mange år, og selskapet har produsert drakter for tidenes mest suksessfulle klubb siden 1998. Samarbeidet har resultert i mange vakre, spesielle og legendariske fotballdrakter. Adidas har altså vært draktsponsor for Real Madrid i over 20 år, og de helhvite fra Madrid har dermed vunnet seks Champions League-titler med Adidas som draktleverandør. I tillegg har Real Madrid vunnet seks La Liga-titler, to Copa del Rey-titler og seks FIFA Club World Cup-titler i en Adidas-drakt. Nå har klubben fornyet avtalen med den tyske selskapet, og den nye avtalene skal strekke seg helt fram til juni 2028. 

Klubbpresident Florentino Pérez hadde følgende å si om den nye avtalen:

Real Madrid og Adidas er to av de mest ikoniske merkene i sportsverden. Det er et naturlig steg å utvide vår suksessfulle avtale fram til 2028. Sammen kommer vi til å fortsette å bygge denne strategiske alliansen, som hjelper oss med å forbli lederne innenfor fotballen. Adidas er en ideell sponsor for oss. Adidas leverer det beste utstyret for våre prestasjoner både på og utenfor banen, og de har fantastiske originale produkter for fansen over hele verden. Vi vet at, sammen, kommer vi til å fortsette å ha suksess i årene som kommer. 

Mange har nok forskjellige favorittdrakter fra årene med Adidas som draktleverandør, men den mest oppsiktsvekkende er nok "dragedrakten" fra 2014/2015-sesongen hvor en svart bortedrakt med hvit krage var prydet med en drage på tvers av drakten. Den lilla bortedrakten fra 2016/2017-sesongen var også en svært populær drakt, mens den svarte bortedrakten fra 2011/2012-sesongen også står fram som en favoritt hos mange Real Madrid-supportere. Det vil bli veldig spennende å se de forskjellige draktene Real Madrid-spillerne skal kle på seg de neste åtte årene. 

Hvilken drakt har vært din favoritt fra Adidas?

Pmn6