Extra large skjermbilde 2019 04 05 kl. 22.45.50
SPEKULASJONER: Det er mange spekulasjoner ute og går for tiden rundt Real Madrid.

Transfertorsdag - Real Madrid på handel i Lyon?

Sesongen nærmer seg slutten, og det betyr at det er på tide å sette i gang transfertorsdag igjen!

En grusom sesong er heldigvis snart over. Real Madrid har en svært spennende sommer foran seg, der det er ventet at det kommer til å skje mye aktivitet. Det er på tide at Florentino Pérez nå mobiliserer etter en katastrofesesong og flere år uten et stort kjøpt. Rykter og spillere som blir linket hit og dit er noe av det mest spennende som finnes i de to-tre månedene det ikke er sesong, og i transfertorsdag skal vi fremover servere dere rykter som handler om Real Madrid.

Spillere inn:

Éder Militão - Porto - €50 mill
Rodrygo Goes - Santos - € 45 mill

I N N

  • Det virker som at majoriteten av alle Real Madrid-supportere tar det for gitt at Eden Hazard spiller i Real Madrid neste sesong, og det er nok ikke helt uten grunn. Belgierens kontrakt går ut i 2020, og dersom Chelsea ønsker å få noe penger igjen for han er de nødt til å selge han denne sommeren. MARCA har tidligere meldt at Hazard er enig med Real Madrid om en kontrakt, og at overgangen vil bli bekreftet like etter sesongslutt. Eneste som fortsatt ikke er spikret skal visstnok være en overgangssum som de forhandler om som visstnok skal ligge mellom €90 mill og 120 mill. Det skal samtidig sies at av alle ryktene som er ute og går rundt Real Madrid, er det denne som det er desidert størst sjanse for at det eskaleres til en overgang.
  • Paul Pogba er et annet navn som er hyppig nevnt i samme sammenheng som Real Madrid de siste ukene. MARCA, L'EQUIPE og France Football har koblet superstjernens navn til den spanske hovedstaden. Zinedine Zidane har snakket positivt om midtbanespilleren på en pressekonferanse, og senest for to dager siden meldte France Football at klubbene er i samtaler om en overgang. En overgang vil visstnok koste opp mot €140 mill, og det er mulig at Kroos eller Bale også blir inkludert i avtalen. Dog så er lønnen hans et stort problem, og hans agent Mino Raiola skal visstnok vist seg å være vanskelig å samarbeide med for Real Madrid-representativene.
  • MARCA melder at Zinedine Zidane har kommunisert til klubbledelsen at han ønsker seg Ferland Mendy. Venstrebacken skal være på blokken til vår franske trener, og han har storspilt i Lyon denne sesongen. Det meldes samtidig fra flere hold at Tanguy Ndombélé også er på blokken til Real Madrid. Er det duket for storhandel i Lyon?
  • Ikke et overgangsrykte, men til slutt er det verdt å nevne at Fede Valverde i går bekreftet i et intervju at han etter all sannsynlighet blir i Real Madrid neste sesong. Det samme skal også gjelde Asensio og Marcelo ifølge MARCA, som hevder at Zidane har kommunisert til de at han har tro på at de kan levere bedre neste sesong.

U T

  • Zinedine Zidane vraket Gareth Bale fra troppen til Villarreal-kampen, og det er ingen hemmelighet at franskmannen ikke er så stor beundrer av den walisiske superstjernen. Han og Real Madrid ønsker å selge, men problemet er at Bale ønsker å bli i klubben, det faktum at han er klubbens best betalte, og at ingen klubber foreløpig har vist interesse for han. Det skal ha overrasket Real Madrid som forventet at Manchester United ville vise interesse, men enn så lenge ser det ut som en vanskelig operasjon for Los Blancos å kvitte seg med Bale, men de jobber med saken. Dette melder rapporter fra flere hold, men i hovedsak MARCA.
  • Marcos Llorente og Dani Ceballos har ingen fremtid i Real Madrid under Zinedine Zidanes ledelse. Han skal ha sagt det i et møte til de, og har vist det gjennom å gi de svært lite spilletid etter at han kom tilbake som trener. Atlético Madrid og flere Premier League-klubber er interesserte i Marcos Llorente, mens det enda ikke er blitt nevnt noen klubber i Dani Ceballos' tilfelle. Dog kan man nesten slå fast at ingen av disse to er å finne på Santiago Bernabéu neste sesong.
  • Nacho Fernández går en usikker fremtid i møte. Midtstopperen har vært lojal til klubben i mange år, men har levert en veldig svak sesong. Real Madrid har bekreftet at de henter Éder Militão, noe som betyr at Nacho neste sesong vil være et fjerdevalg på midtstopper-plassen. Han er nå 29 år, og det er godt mulig at han tar veien videre for å sikre seg karrierens siste store kontrakt.
Pmn6