Extra large rodrygo goes
DRØM: Rodrygo er ikke langt unna å få sin største drøm oppfylt.

Rodrygo: - Det har alltid vært min drøm

Rodrygo Goes har tatt en prat med MARCA!

Rodrygo Goes er, sammen med Vinicius, de to største talentene Brasil har for øyeblikket. Det begge disse to har til felles er at begge er signert av Real Madrid, og det skal bli spennende å se om Rodrygo kan bli like populær i den spanske hovedstaden som sin et år eldre kompis. Nylig satte han seg ned med MARCA for å snakke om hans store drøm, Vinicius og fremtiden.

Hvem er Rodrygo?

Rodrygo er en ung og glad gutt, som ønsker å lykkes i livet og spesielt i Real Madrid-drakten. Det er en drøm jeg har hatt siden jeg var et lite barn. Jeg så alt de oppnådde, og tenkte at jeg også har lyst til å bli en del av det i fremtiden.

De som kjenner deg sier at du er moden til alderen å være...

Det er akkurat sånn man må være. Du må alltid være konsentrert i livet og tenke på hva som er lurt å gjøre og ikke. Jeg er årvåken i alt jeg gjør, og det er noe jeg er veldig glad for. Jeg er nå i Santos der jeg konsentrerer meg om å spille for laget, og det samme kommer jeg til å gjøre i Real Madrid.

De snakker om deg som en svært dedikert og profesjonell type...

Jeg elsker å jobbe hardt. Jeg har alltid vært sånn, men det er jobben min. Jeg har dedikert mitt liv til fotballen.

Hvordan er du som spiller?

Jeg liker å spille på kant, men jeg kan også spille i midten. Det er der treneren ønsker at jeg skal spille nå. Det viktigste er uansett å spille fotball, men min foretrukne posisjon er kant.

Vet du hvor stort det er å få spille for Real Madrid?

Det er den største og beste klubben i verden. Når jeg hørte at de ønsket meg, tenkte jeg ikke over andre klubber i det hele tatt. Alt som handler om denne klubben er bra, og jeg var sikker på valget mitt fra første stund.

Hvordan har det vært for deg det siste året, med tanke på at du alltid visste at du skal til Real Madrid?

Jeg har prøvd å bare fokusere på Santos hele veien. Det er selvsagt vanskelig å tenke på andre ting enn Real Madrid, men jeg føler at jeg har klart det på en god måte. Mitt fokus har uansett vært å bli en bedre fotballspiller.

Du har vært på Bernabéu, hva synes du?

Forelsket. Vakker stadion, og tribunene er bratte. Jeg fikk se indre bane og da så jeg for meg hele stadion synge "Rodrygo, Rodrygo, Rodrygo". 

Fikk du møte noen av spillerne når du var i Madrid etter at du hadde signert?

Ja. Plutselig befant jeg meg i en heis med Karim Benzema og Luka Modric. Jeg var ekstremt overrasket, siden jeg så at de kjente meg også.  Jeg spurte om jeg kunne få et bilde.  Jeg har sett de hjemme på TV og på Playstation, men dette var helt annerledes.

Det er bare et år som skiller alderen på deg og Vinicius, men dere er veldig ulike?

Vi er ganske like som spillere. Vi er begge raske, liker å drible og score mål. Som en person ønsker jeg ikke å snakke om andre. Det er ikke noe jeg behøver. Jeg har ingen problemer med han, vi kommer veldig godt overens. Han tar med seg glede uansett hvor han går. Jeg elsker å være med han på landslaget, og det skal bli gøy å være sammen i Madrid også.

Hvordan blir det å ha Zinedine Zidane som trener?

Du må tenke positivt når du har han som trener. Han har vunnet alt med Real Madrid, og han er den beste du kan lære av. Jeg og Vinicius kommer nok begge til å være redd for han, men det er kun på grunn av respekt. Det er respekt det handler om.

Til slutt: hvilken melding ønsker du å sende til Real Madrid-supporterne?

Dere får en gutt med vanvittig stor vinnervilje, noe som har kjennetegnet Real Madrid gjennom historien. Jeg kommer til å gi alt for Real Madrid. Jeg lever min drøm, og kommer ikke til å skuffe noen. Jeg skal jobbe beinhardt for å putte et smil på alle som elsker denne klubben.
Pmn6