Extra large unikt
DOMINANS: Zinedine Zidane minner folket om at de ikke kan glemme Real Madrids dominans i Champions League.

Zidane: - Det vi har klart er imponerende

Zinedine Zidane minner folket om at de ikke kan glemme Real Madrids dominans i Champions League.

Det er ikke lenge igjen av sesongen nå, og i morgen er det duket for den siste bortekampen i sesongen når Real Madrid gjester Anoeta for å spille mot Real Sociedad. Vi har fått noen svært spennende semifinaler i Champions League, som har vist hvor tøft det er å vinne den turneringen, noe Real Madrid har klart fire ganger de siste fem årene. Tidligere i dag møtte Zinedine Zidane pressen, og han mener at laget må løfte seg mange hakk til neste sesong, men at man likevel ikke må glemme det de har oppnådd de siste årene.

Det er gode vibber i troppen. Vi skal spille mot et lag som liker å spille god fotball. Det blir en bra kamp mellom to gode lag, og la oss håpe at vi produserer en god kamp. Vi er alltid klare for å spille mot lag som har noe de kjemper for. Real Sociedad kommer til å være heltente og det er vi oppmerksomme på. Forberedelsene vi gjør i løpet av uken er til for at vi skal levere når det står noe på spill i helgene.
Alle turneringer er viktige. Det er selvsagt veldig vanskelig å vinne Champions League, og vi vet at det vi har klart er imponerende. Vi vant Champions League fire ganger på fem år, og det er en imponerende, spesiell og vanvittig prestasjon. Jeg sier likevel at LaLiga er det som er det viktigste, for er du god i LaLiga kommer du til å prestere i Champions League og Copa del Rey også.

Supporterne

Vi tenker alltid på å gjøre en god jobb og forbedre oss. Dere kjenner alle til klubbens historie. Vi har vunnet ekstremt mye og historien til denne klubben kommer alltid til å vokse videre. Som trener for dette laget ønsker jeg å gjøre supporterne oppmerksomme på at vi neste sesong igjen kommer til å kjempe om alt som kan vinnes. Vi kommer til å gjøre alt vi kan for at supporterne skal være stolte over laget.

Samtaler med spillerne

Jeg kommer ikke til å si noe om det. Det er private samtaler. Det er samtaler jeg må gjennomføre med alle. Det gjelder både de som skal være her og de som må dra. Det er 25 spillere her og jeg snakker med alle.

Marcos Llorente

For en måned siden sa jeg at jeg elsker Marcos som en spiller. Han trenger å spille og han fortjener det. Alle vet hvilke spillere vi har her, og det er viktig å være ærlig med dem alle. Han har fått spille, men mindre enn mange andre, og det kan man ikke endre på. I en tropp er det alltid noen som får spille mindre enn andre.
Pmn6