Extra large 0 1
BORTETAP: Mot Real Sociedad ble det nok et bortetap, og Zidane gleder seg til sesongen er over.

Zidane: – Vi startet bra, men det ble tungt

Real Madrid gikk på nok et nederlag på bortebane, denne gang mot Real Sociedad.

Kampen

Jeg var fornøyd med starten av kampen, vi begynte bra og scoret. Etter at Real Sociedad fikk et mål annullert, da kampen ble stoppet i tre eller fire minutter, startet en ny kamp. Det var synd fordi vi spilte bra og hadde sjanser, selv med ti menn. For oss er det bra det er over nå.
Den andre omgangen var vanskelig, men selv med ti mann var det kontringer og vi hadde sjanser til å score. Da de scoret 3-1 ble det vanskeligere. Når du begynner bra og slutter slik er det vanskelig, spesielt for spillerne på grunn av innsatsen de satte inn. Mot Rayo var det en dårlig kamp, men det var det ikke i dag. 

Brahim Diaz

Han spilte bra. Han er flott, en fascinerende spiller å se på. Han er fortsatt ung, så la oss se hva som skjer neste sesong. Han spilte mange minutter og gjorde det bra.

Les også: Spillervurderinger: Real Sociedad (B)

Marcelo

Han er viktig for dette laget. Jeg vil få Marcelo tilbake i skikkelig form, og da skal vi gjøre noen virkelige fremskritt.

Gareth Bale

La oss se om han er tilbake neste uke. Fysisk har han det bra, vi får se hva jeg gjør neste uke og hva som skjer neste år. Han har virkelig gitt alt denne uken.

Theo Hernandez

Nå er ikke tidspunktet å snakke om neste sesong.

Hva synes du om det Zidane hadde å si etter kampslutt?

Pmn6