Extra large 0 1
TUNGT: Etter kampen innrømmet Casemiro at det ble en tøff kamp etter at Real Madrid ble redusert til ti mann.

Casemiro: – Å spille med ti mann er hardt

Casemiro snakket med pressen etter kampen på Anoeta og var ivrig på å slå tilbake i neste kamp.

Sesongen siste bortekamp og nest siste seriekamp startet bra for Los Blancos. Etter seks minutter sendte Brahim Diaz Real Madrid i føringen etter et nydelig soloraid. Men det tok ikke lang tid før Real Sociedad slo tilbake. Først fikk de et mål annullert, og bare noen minutter senere satte Mikel Merino inn utligningen. I det 38. minutt reddet Jesus Vallejo ballen på streken med hånda, og dommeren viste ut Vallejo og Sociedad fikk tildelt straffespark. Straffesparket reddet Courtois mesterlig, men Real Madrid slet med ti mann. I andre omgang hadde baskerne grei kontroll, og i det 57. minutt sendte Zaldua Real Sociedad i ledelsen. Ti minutter senere avgjorde Ander Barrenetxea kampen og satte inn 3-1 for hjemmelaget. Etter kampen påpekte Casemiro hvor vanskelig det var å spille med bare ti mann på bortebane. 

Les også: Zidane: – Vi startet bra, men det ble tungt

Motstanderen

Vi spilte mot et bra lag, de spiller god fotball, og det er et vanskelig stadion å komme til. Vi startet kampen bra, og gjorde slik treneren fortalte oss før kampen. Vi scoret et mål, men vi vet hvor vanskelig det er når man mister en mann. Vi prøvde vårt beste til slutt, men det var vanskelig i dag. Vi har fortsatt en hjemmekamp igjen, og vi vil prøve å få de tre poengene.

11 mot 10

Det er vanskelig å være en mann mindre. 11 mot 11 er tøft nok, men å spille med en mann mindre på bortebane er langt verre. Vi må fortsette å jobbe og slåss. Vi må spille en siste kamp og vi trenger seieren. Vi ønsker å vinne hver kamp. 

Hva synes du om det Casemiro sa etter kampen?

Pmn6