Extra large  av21439
FORNØYD: Brahim Díaz var svært fornøyd med å scoret sitt første mål for Real Madrid, men skuffet over resultatet.

Brahim: – Det var et vakkert mål

Brahim Díaz snakket med pressen det fantastiske målet i etterkant av kveldens 3-1-tap på Anoeta.

Real Madrid møtte Real Sociedad på Estadio de Anoeta i San Sebastián søndag kveld, og de helhvite fra Madrid fikk bryne seg på et et ekstremt tøft oppgjør. Real Madrid tapte 3-1 etter å ha mistet Jesús Vallejo med rødt kort i slutten av andre omgang. Real Madrid hadde en svært andre omgang foran seg, mot et Europa League-jagende Real Sociedad. Courtois reddet den påfølgende straffen, men det hjalp lite ettersom den belgiske keeperen hadde to dårligere innvolveringer i andre omgang, hvilket førte til at Real Sociedad scoret to ganger på ti minutter etter hvilen. Real Madrid hadde lite til sluttspurt å komme med, noe som selvsagt er forståelig med tanke på at de hadde spilte lange perioder i kampen med ti mann. 

Les hva Casemiro hadde å si om kampen her: Casemiro: – Å spille med ti mann er hardt

Kampen hadde likevel et stort høydepunkt, og det var da Brahim Díaz scoret sitt første mål i en Real Madrid-drakt. Den første halve sesongen for Brahim i Real Madrid har vært svært tung, og det er kun i de siste kampene at unggutten har fått muligheten til å vise seg fram. Siden Zinédine Zidane kom inn som hovedtrener for Real Madrid i begynnelsen av mars har Brahim fått spilletid i hele syv kamper, og han har til og med fått tillit fra start ved fire anledninger. Dette har gitt oss noen flotte Brahim-øyeblikk, og det har vært tydelig at unggutten besitter enorme tekniske ferdigheter.

Flere lekre tekniske detaljer og flotte dribleraid har likevel sjeldent endt med mål eller målgivende, men mot Real Sociedad fikk endelig 19-åringen uttelling. En fantastisk soloraid, hvor han la bak seg to Real Sociedad forsvarsspillere på bakken gjorde at Brahim befant seg i en god posisjon for avslutning. Unggutten fant rommet mellom keeper og første stolpe, og dermed scoret Brahim sitt første mål for Real Madrid. Og for en måte å gjøre det på. 

Brahim Díaz hadde følgende å si etter kampslutt: 

Det var et flott mål, men det var ikke verdt mye fordi vi tapte. Vi la en god prestasjon, spesielt i begynnelsen, men det å spille med én mann mindre på et sted som dette er vanskelig. Spesielt når laget vi spiller mot også spiller for å komme til Europa League. Vi kastet ikke inn håndkleet, og vi fortsatte helt til slutten. 

Siste kamp mot Betis

Vi kommer til å gå for seieren, og å avslutte sesongen bra. Vi vil ville vår siste kamp på hjemmebane, foran fansen vår. 
Pmn6