Extra large florentino og zizou tt
RYKTER: Luka Jovic skal være svært nære en overgang til Real Madrid fra Eintracht Frankfurt.

Transfertorsdag - Jovic svært nær

Sesongen nærmer seg slutten, og det betyr at det er på tide å sette i gang transfertorsdag igjen!

Det har absolutt ikke gått som forventet denne sesongen, hvor spillerne ikke har levert til forventet standard. Dette har gått hardt utover Real Madrid sine trenere, hvor både Julen Lopetegui og Santiago Solari har blitt avsatt. Zinedine Zidane er omsider tilbake ved roret, og har ifølge en rekke medier fått fullmakt til samtlige overganger denne sommeren. Dette har skapt en rykteflom både ut og inn for Los Blancos, og skal man tro ryktene i forkant av ansettelsen så er det Zidane som har det siste ordet. 

INN:

  • Vi begynner med noe som vil være en gladnyhet for mange, da flere og flere medier melder at Eden Hazard slutter seg til Real Madrid denne sommeren. Ifølge DailyMail skal Chelsea og Real Madrid ha blitt enige om en overgang verdt 86 millioner pund, hvor overgangen visstnok skal bli fullført like etter finalen i Europaligaen mot Arsenal. Belgieren kan dog ikke offisielt bli klar for klubben før 1.juli da sommeren overgangsvindu åpner, og det vil derfor være usikkerhet frem til begge klubber gjør det offisielt. 
  • Forrige uke nevnte vi er rykte om at Ferland Mendy er på radaren til Los Blancos sin hovedtrener Zinedine Zidane. Det er omsider ikke kun Real Madrid som jakter den unge venstrebacken, snarere tvert imot. En rekke av toppklubbene i Europa er interesserte i den franske spilleren, og agenten har ifølge MARCA sagt at spilleren vil forlate Lyon om det riktige budet kommer. Zidane virker å mene at backen er den perfekte makkeren til Marcelo, og har pengene til å sikre han denne sommeren. 
  • En annen spiller som er særdeles nære en overgang til Real Madrid denne sommeren er Luka Jovic. Angriperen har vært på lån hos Eintracht Frankfurt fra Benfica denne sesongen, og den tyske klubben benyttet seg av en klausul som gjorde at de kunne kjøpe serberen for kun syv millioner euro. Han har storspilt med 27 scoringer og syv målgivende pasninger, hvor ti av målene kom i Europaligaen. Ifølge SkySports har en avtale mellom Eintracht Frankfurt og Real Madrid allerede blitt inngått hvor serberen ankommer den spanske hovedstaden for €60 millioner. 
  • Før Zinedine Zidane forlot Real Madrid i fjor florerte det med rykter om at franskmannen ønsket å kjøpe Sadio Mane fra Liverpool, men denne gang er det en annen angriper fra Merseyside-klubben som ryktes inn. Ifølge en rekke britiske medier bl.a The Sun, DailyMail, og Express så skal Real Madrid forsøke seg med et bud på Mohamed Salah. Dette vil da løse eventuelle hull et salg eller utlån av Gareth Bale vil føre til. 
  • Det er omsider ikke kun forsvarere og angripere Los Blancos er på jakt etter, men også midtbanespillere. Paul Pogba er på radaren til Zinedine Zidane som beundrer den franske midtbanespilleren, og han skal visstnok ønske seg vekk fra Manchester United. Det er omsider en sentral ting som står i veien for en overgang, nemlig lønnen som Pogba krever. Franskmannen har skyhøye krav, og Real Madrid er enda ikke helt solgt på om de ønsker å innfri de kravene. 

UT: 

  • Real Madrid har for øyeblikket for mange spisser, hvor Borja Mayoral er en av de. Angriperen var på utlån hos Levante denne sesongen, hvor han mesteparten av tiden opererte som innbytter, og noterte seg for fem scoringer samt to målgivende pasninger. Real Sociedad ser angriperen som en perfekt utfordrer til Willian José, og det gode forholdet mellom Aperribay og Florentino Pérez kan gjøre dette mulig. Det er den spanske avisen MARCA som kom med nyhetene i dag. 
  • Marcos Llorente har storspilt ved flere anledninger denne sesongen, og nytte svært godt av spilletiden under Santiago Solari. Ankeret på midtbanen har hatt enkelte skadeavbrekk, og ofte har de kommet meget ubeleilig da han har prestert meget godt på fotballbanen. Ifølge en rekke medier skal ikke Llorente være i planene til Zidane for den kommende sesongen, og byrival Atlético Madrid har derfor kommet på banen for å enten låne eller kjøpe spilleren den kommende sesongen. 
  • En annen spiller som går en uventet fremtid i møte er den anvendelige forsvarsspilleren Nacho. Signeringen av Eder Militão fra Porto gjør at forsvareren får en medspiller som mest sannsynlig vil oppta deler av eller det meste av hans spilletid, og han går derfor en usikker tid i vente. Inter, Napoli og Roma fra italienske Serie A står alle klare for å gi Nacho mer spilletid, og skal ifølge en rekke spanske medier, og italienske Calciomercato komme med et bud i tiden som venter. 
  • Det har flere ganger det siste året vært ryktet at Real Madrid kom til å forsøke seg på enten Neymar eller Mbappe fra Paris Saint-Germain, men nå er rollene snudd. Ifølge Le Parisien har den franske storklubben gjort klart et bud på ikke en, ikke to, men tre Real Madrid-spillere. Ryktene har blitt gjengitt av AS hvor de skriver at PSG er i ferd med å legge inn et bud på €210 millioner for Toni Kroos, Isco Alarcón og Gareth Bale. Ingen av disse har kommentert ryktene, og det er fortsatt meget usannsynlig at denne overgangen går gjennom. 

Hva tenker du om ryktene? 

Pmn6