Extra large courti
SKUFFET: Real Madrids sisteskanse er klar på at laget har underprestert denne sesongen.

Courtois: – Jeg gav nesten opp fotballen

Thibaut Courtois har tatt en prat med Codere Apuestas.

Thibaut Courtois er en av de bedre målvaktene i verden, og ble hentet til Madrid etter å ha vært VMs beste keeper. I Madrid har han vært førstekeeper, men er tilsynelatende ikke særlig populær blant fansen, som heller ønsker seg Navas i mål. Det må sies at han ikke har vært direkte svak, men det er lov å si at man hadde håpet på litt mer fra Courtois enn det han har vist. Til hans forsvar, har han hatt et svært vaklende forsvar foran seg, og det gjenstår å se om kollektivet kan fungere bedre neste sesong. Nylig tok den belgiske målvakten en kort prat med Codere Apuestas.

Jeg var alltid svært glad i sykling, og da jeg var 11-12 år, sa jeg til foreldrene mine at jeg ville gi opp fotballen. Slik gikk det heldigvis ikke, og takket være hardt arbeid og dedikasjon, har jeg fullført mange av mine største drømmer i livet.

Sesongen

Det ville vært fint å gi supporterne en liten opptur i sesongens siste kamp. Det vil være positivt for neste sesong å spille en siste kamp der vi tar tre poeng. 

Fremtiden

Laget trener veldig hardt, selv om vi ikke har hatt noe å spille for. Det var en svak og skuffende sesong, men vi forbedrer oss. Neste sesong kommer til å se annerledes ut, og forhåpentligvis ende godt for oss.
Pmn5