Extra large  mg 0876
BB: Keylor Navas ble kåret til Los Blancos sin beste spiller av oss søndag formiddag.

Spillervurderinger: Real Betis (H)

Keylor Navas stod en god kamp i det som muligens er hans siste opptreden for Real Madrid.

Real Madrid 0-2 Real Betis
Estadio Santiago Bernabéu
LaLiga Santander, runde 38
Søndag 19.mai, kl:12.00

0-1 Loren Morón (61') - Andrés Guardado
0-2 Jesé Rodríguez (75') - Junior Firpo

Det var gjestene fra Sevilla som presset høyest i starten, og skapte de første halv-sjansene dog uten å overliste Navas. Vertene kom noe mer inn i oppgjøret utover i omgangen, og skapte selv noen halv-sjanser, men heller ikke de klarte å score mål. Lagene gikk dermed inn i hvilen på 0-0. I den andre omgangen var det Real Madrid som åpnet best, og skapte de første sjansene, men det var gjestene som scoret det første målet. Loren Morón scoret på et innlegg fra Guardado en time ut i oppgjøret, og et kvarter senere scoret tidligere Real Madrid-spiller Jesé Rodríguez. Han fastsatte resultatet til 0-2, og Los Blancos tapte deres siste kamp i det som har vært en elendig sesong. 

Spillervurderinger: 

Keylor Navas (6 BB): Har relativt god kontroll på det som kommer hans vei den første timen, og stopper alle forsøk fra gjestene. Kan ikke klandres for noen av målene, da forsvaret ikke henger med i det hele tatt. Viser tidvis aggresjon ved å være tidlig ute på lange baller, og var banens beste i det som muligens var hans siste kamp for Real Madrid. 

Dani Carvajal (3): Virker sur og grinete gjennom hele kampen, hvor kroppsspråket er særdeles negativt. Dette påvirker spillet til backen, som både bommer med en rekke pasninger, og ellers tilfører særdeles lite fremover i banen. Defensivt sliter han ved enkelte tilfeller med Firpo, bl.a i forkant av scoring nummer to. 

Raphaël Varane (3): Gjør noen gode involveringer, hvor han løper opp Lo Celso, Morón og Jesé. Relativt trygg i pasningsspillet, og slipper seg tidvis løs hvor han stormer med fremover. Sliter med å velge hvilken spiller han skal plukke opp i forkant av den andre scoringen da han få lite hjelp fra forsvaret. Savner nok Ramos som makker i midtforsvaret. 

Nacho Fernández (2): Spiller nok en svak kamp, hvor han tilfører særdeles lite. Er aggressiv i begynnelsen av kampen, hvor han dytter vekk en motstander, og det er litt sånn det er for Nacho om dagen. Klarer ikke å plukke opp Morón på scoring nummer en. Har muligens spilt seg ut av rotasjonen da Militao ankommer i juli. 

Marcelo Vieira (3): Fortsetter som han har gjort den denne sesongen, med verken å tilføre noe spesielt offensivt eller spille solid defensivt. Skal dog ha ros for at han forsøker å skape enkelte kombinasjoner fremover i banen, og for at han forsøker enkelte skudd. Må finne tilbake sulten om han blir værende neste sesong. 

Luka Modric (3): Jobber hardt, men tilfører lite denne kampen. Løper mellom spillerne til Real Betis, uten å få tak i ballen. De gangene han befinner seg i mellomrommet offensivt, så får han ikke ballen, og blir oppgitt av dette. Ingen stor kamp, men trenger flere kreative spillere rundt seg neste sesong. 

Marcos Llorente (3): Jobber hardt, takler mye, og er muligens heldig som kommer seg gjennom hele kampen uten rødt kort. Tilfører veldig lite fremover i banen, da de fleste pasninger går bakover eller sidelengs. Har fått beskjed om at han ikke er i planene den kommende sesongen, og kan ende opp hos byrival Atlético. 

Federico Valverde (3): Som Llorente så jobber han hardt, men også han sliter med at pasningene "kun" går sidelengs eller bakover. Løper mye mellom uten å tilføre mye, og sliter med å se hvordan Zidane skal finne spilletid til han den kommende sesongen. 

Brahim Díaz (4): Starter kampen svært aktiv, hvor han kombinerer både med Benzema og Vinícius. Blir dog mer og mer usynlig utover i kampen, og virker muligens som han fikk en skade i låret. Blir spennende å se om han får spilletid for Spania U-21 i sommer, og ikke minst hvordan han presterer om han får det. 

Karim Benzema (3): Avslutter sesongen i langt svakere form enn han hadde tidligere. Bruker for lang tid med ballen i beina enkelte ganger, og hans største mulighet ender dessverre i stolpen. Har vært god denne sesongen, og får en velfortjent pause nå. 

Vinícius Júnior (5): Den absolutt mest aktive av angrepsspillerne, og ser ut til å ha det moro selv om Los Blancos taper. Viser frem solid teknikk, og kommer seg forbi forsvarerne flere ganger, dog uten å sette ballen i mål. Har hatt en god første sesong i Real Madrid, og får velfortjent hvile denne sommeren. 

Innbytterne: 

Marco Asensio (2): Tilfører absolutt ingenting annet enn bomskudd den tiden han er på banen. Kombinerer ikke med sine lagkamerater, og klarer ikke løse oppgaven sin godt. Må hvile godt, og virkelig vise seg frem den kommende sesongen. 

Isco Alarcón (3): Kommer til en sjanse nesten umiddelbart, men etter dette så skaper han lite. Løper rundt uten mål og mening, og innhoppet tilfører ingenting. Skal visstnok ha godtatt en rolle hvor han må gjøre seg fortjent til spilletid den kommende sesongen. 

Lucas Vázquez (3): Tilfører svært lite den tiden han er på banen, og løper mye mellom. Litt merkelig at det er han som entrer banen, og ikke Gareth Bale. Kommer en sommer hvor Lucas må ta noen valg, for det venter muligens mindre spilletid for han om Los Blancos kjøper spillere denne sommeren. 

Hvem tenker du var best i dag? 

Pmn6