Extra large varraa
BLIR: Raphel Varane bekrefter i et intervju med MARCA at han blir i Real Madrid neste sesong.

Varane: - Jeg blir i Real Madrid

Vår franske midtstopper har bekreftet i et lengre intervju med MARCA at han blir i klubben.

Varane har i likhet med resten av Real Madrid-laget slitt med å prestere på sitt beste denne sesongen. For en måned siden begynte det å florere rykter om at han hadde bestemt seg for å forlate klubben, men i et lengre intervju med MARCA bekreftet han at han blir å se i den spanske hovedstaden også neste sesong. Han hadde også mye interessant å si om den sesongen laget nå har hatt.

Har det vær noe positivt å ta med seg fra denne sesongen?

Det har vært en tøff og vanskelig sesong for oss, spesielt når det gjelder det mentale. Det er likevel alltid noe positivt man kan ta med seg fra enhver situasjon i fotballen og generelt i livet. Det er i slike situasjoner man ser hvem som er ekte menn, siden ingen kan gjemme seg. Vi kunne fort ha eksplodert i garderoben, og det kunne ha blitt dårlig stemning, men vi står alle sammen samlet. Så har man også det faktum at Zidane kom tilbake, som også er noe positivt vi kan ta med oss videre.

Har dere vært altfor avslappet denne sesongen?

Det er mange årsaker til at vi har vært svake denne sesongen, men dette er ikke en av de. Vi kan ikke alltid være på toppen, og det er helt umulig for oss å vinne ti Champions League-titler på rad. Alle trodde det var umulig å vinne tre ganger, men vi klarte det. Alle vil slå Madrid siden det er laget som har vunnet alt de siste årene. Det gjør det vanskeligere for oss å alltid levere slik vi kan. Til syvende og sist er vi alle mennesker, og ting kan ikke alltid gå vår vei.

Hadde dere egentlig tro på at dere kunne vinne uten Ronaldo?

Ja, og vi startet sesongen på en god måte også. Vi hadde perioder der vi til og med spilte bedre enn forrige sesong, men resultatene gikk ikke vår vei. Det negative generer enda mer negativitet, og det var tilfelle for oss denne sesongen.

Hvilke minner har du fra Lopetegui og Solari?

Jeg har gode minner fra de to begge når det gjelder som mennesker. Solari ankom klubben i en komplisert periode, mens Lopetegui hadde uflaks med resultatene. Vi lærte mye av de begge, og det viktigste er at vi ga alt.

Hvordan vil du vurdere din egen sesong på et individuelt basis?

Det har vært vanskelig for meg. Jeg hadde heller ikke tid til å hvile eller forberede meg optimalt til sesongen siden det var VM. 

Du er 26 år og har vunnet alt, er du fortsatt motivert til å fortsette?

Ja, selvsagt. Jeg er fortsatt veldig ung og håper at neste år kan bli det beste i min karierre og i Real Madrid-trøyen. Jeg kommer endelig til å få lang tid hvile og en komplett pre-season. Jeg tror også Zidane er en trener som kan gjøre meg enda bedre, og jeg håper å se den beste Varane ganske snart.

Føler du at supporterne fremdeles respekterer laget?

Det tror jeg. Jeg ønsker å fortsette i Real Madrid neste år, og jeg er sikker på at vi kommer til å få sterke og gode øyeblikk igjen. Jeg håper supporterne stoler på meg og ser på meg som en spiller som gir alt for klubben.

Zidane forlot først klubben til overraskelse for alle, også kom han plutselig tilbake igjen...

Vi var overrasket over at han dro, men når vi tenkte oss litt om forsto vi at han hadde sine grunner. Men jeg synes hans tilbakekomst er det beste klubben kunne ha gjort. Det sier også mye om hvor mye kjærlighet, karakter og dedikasjon treneren har ovenfor denne klubben. Når du har vunnet Champions League tre sesonger på rad, også kommer du tilbake igjen med omdømme ditt på spill...Det sier alt om hans personlighet.

Føler du at dere har blitt vist manglende respekt?

Vel, sånn er det å spille i Real Madrid. Jeg sier det til alle unge spillere som kommer hit; forbered deg, for en dag er du verdens beste og en annen dag er du verdens dårligste. Vi hører ting som er så langt unna virkeligheten at vi må le. Det må til en unik mental styrke for å spille i Real Madrid, og det burde alle som kommer hit vite på forhånd. Vi lærer mye av slike sesonger som dette.

Hva er din rolle i Real Madrid?

Jeg har mye ansvar i denne klubben. Jeg er fjerdekaptein, har vært her i åtte år og gir råd til de unge spillerne. Jeg er ikke redd for å ta ansvar og det kommer jeg til å fortsette å gjøre.

Tror du Pogba og Hazard kan spille i Real Madrid?

Det jeg snakker med Pogba om kan jeg ikke si, men alle gode spillere har en plass i Real Madrid og han er en av de. Det er mye snakk om overganger så får vi se hva som skjer når sesongen starter i August. 
Hazard har jeg kjent siden jeg spilte i Lens. Han er en toppspiller som er inne i sine beste år og han kunne også spilt her.
Pmn6