Extra large karim
SESONGES SPILLER: Karim Benzema har blitt kåret til sesongens beste Real Madrid-spiller av Mahou Cinco Estrellas.

Benzema kåret til sesongens spiller

Karim Benzema har blitt kåret til sesongens Real Madrid-spiller av Mahou Cinco Estrellas.

Real Madrid har hatt en lang og tung sesong, og når kalenderen viser mai står Real Madrid uten trofé i noen av de store turneringene. Sesongen har sett få lyspunkt, men det er likevel noe positivt å ta med seg fra årets sesong. Karim Benzema har nemlig levert en strålende sesong for Real Madrid, selv om han ikke klarte å slå sin egen scoringsrekord fra 2011/2012-sesongen. Den franske spissen har vært Real Madrids aller viktigste spiller denne sesongen, og det er nok få som vil være uenige i at Karim Benzema har spilt sin beste sesong noensinne i en Real Madrid-drakt. Dermed har franskmannen blitt kåret til sesongens beste Real Madrid-spiller av Mahou Cinco Estrellas, som er én av Real Madrids hovedsponsorer. 

Les også: Varane: – Jeg blir i Real Madrid

Benzema har spilt flest kamper av alle Real Madrid-spillerne denne sesongen, og viktigheten av å ha franskmannen i laget har vært svært tydelig denne sesongen. Han har spilt hele 53 kamper for Real Madrid, hvilket blant annet inkluderer 36 av 38 kamper i La Liga og samtlige åtte kamper i Champions League. Dette har resultert i 30 scoringer totalt for Karim Benzema for Real Madrid denne sesongen, og han har også levert syv målgivende pasninger. Karim Benzemas strålende sesong er også tydeliggjort av det faktum at han har vunnet prisen for månedens spiller hele fire ganger, for månedene november, januar, mars og april. Prisen for månedens spiller blir stemt fram av fansen, og det er derfor også tydelig at franskmannen virkelig er en favoritt blant fansen.  

Benzema hadde følgende å så om utnevnelsen: 

Jeg er veldig fornøyd, fordi det er den første gangen jeg vinner denne prisen i Real Madrid, den beste klubben i verden. Jeg vil gjerne takke fansen for støtten. Jeg vet at det ikke har vært en lett sesong, men vi skal prøve å vinne alt neste sesong. 

Gratulerer, Karim Benzema!

Pmn6