Extra large untitledre
POPULÆR: Sergio Reguilón har blitt svært populær blant Real Madrid-fansen denne sesongen.

Reguilón: – Vil fortsatt kjempe om plassen

Sergio Reguilón stilte opp til intervju med MARCA i går, hvor han snakket om årets sesong.

Sergio Reguilón har kommet litt ut av intet denne sesongen, og den spanske backen har levert flere svært gode kamper for Real Madrid. Unggutten var Solaris klare førstevalg på venstrebacken fra november til mars, og Reguilón ble fort svært populær hos fansen. Han ble dratt fram som et eksempel til etterfølge for resten av laget, i form av lidenskapen og arbeidsviljen han viste fram. Hjemmekampen mot Barcelona var et godt eksempel på dette, da han etter 0-3-tapet ikke klarte å holde tårene tilbake. 

Les også: Benzema kåret til sesongens spiller

Under Zidane har det blitt mindre spilletid for Sergio Reguilón, men den unge backen har likevel ikke blitt mindre populær av den grunn. I går stilte Reguilón opp på et arrangement med Esport-klubben Heretic, og i den anledning stilte han opp til et intervju med MARCA. Der snakket han om hvordan årets sesong har vært for ham, og hvilke forventninger han har i forkant av den kommende sesongen. 

Hva har vært den største «utenkeligheten» for deg denne sesongen?

Du ser tilbake på alt som har skjedd disse månedene, og alt det er utenkelig. Det er noe som har virket så veldig fjernt. Jeg kan nå ha tro på å spille for Real Madrid, jeg har gått inn i en av de største Esport-klubbene i verden, og det er for meg en stor stolthet, som gir meg mye glede.

Hvordan har denne sesongen vært for deg, med tanke på resultatene?

Sesongen har vært positiv for meg, ettersom jeg har fått muligheten til å starte 22 kamper for Real Madrid, hvilket er noe svært få fotballspillere kan si. Jeg kom fra Castilla, og jeg fikk muligheten til å spille for denne klubben. Det var fantastisk. Det er klart at det er synd at vi ikke har klart å vinne et viktig trofé, som har vært målet. Vi må starte med blanke ark neste sesong, og gå ut med et enda større ønske om å vinne alt. 

Mindre spilletid under Zidane

Dette er sånt som skjer, ettersom Zidane kom tilbake og valgte å bruke backen som har vunnet Champions League med ham; det er en respektabel avgjørelse. Det er naturlig at jeg ikke har blitt kalt opp til landslaget, ettersom jeg har manglet kontinuitet i klubben min. Jeg har veldig gode venner der, og jeg håper at de tar med trofeet tilbake til Spania. Det hadde vært gledelig for meg også.

Forstår du Zidanes avgjørelse om å prioritere Marcelo?

Zidane er treneren, han har sine preferanser, og jeg forstår at han prioriterer spiller han har vunnet Champions League med. Det er en forståelig avgjørelse. Jeg har jobbet hardt hver dag for å gjøre mitt beste når jeg har spilt. 

Er du klar for å kjempe om mer spilletid?

Ja selvfølgelig. Jeg har lyst til, og gleder meg mye, til å fortsette å kjempe for klubben i mitt liv. Jeg bor i Madrid, jeg har alt i Madrid og jeg kan ikke tenke med noe annet å bruke den hvite drakten neste sesong. 

Definer de tre forskjellige trenerne du har hatt denne sesongen. 

Jeg vet ikke hvordan jeg skal definere dem, fordi hver trener har sin egen metode. Laget har ikke levd opp til forventningene, og vi er klare over det. Vi må be om tilgivelse, og gå ut i neste sesong med mer entusiasme. Vi skal kjempe for alt, spesielt i La Liga, hvilket er den lengste turneringen i Spania, og vi har ikke vunnet på lenge. 

Hvordan takler du kritikken?

Det er veldig vanskelig å komme seg unna, og jeg slettet har avinstallert alle mine sosiale media- apper, fordi jeg ikke ville lese om det. Det er likevel uunngåelig når du går ut at folk sier ting til deg om kampen fra noen dager siden. Til syvende og siste er det uunngåelig på grunn av yrket vårt, men heldigvis er det fulgt av mange mennesker. Det er ting vi må leve med, og det kommer selvsagt også med lønnen. 
Pmn6