Extra large florentino og zizou tt
TRANSFERTORSDAG: Ender Ødegaard opp i Bundesliga eller LaLiga Santander neste sesong?

Transfertorsdag - Ødegaard til Bundesliga?

Overgangsvinduet nærmer seg med stormskritt, og en ny dose rykter er på plass.

Det har absolutt ikke gått som forventet denne sesongen, hvor spillerne ikke har levert til forventet standard. Dette har gått hardt utover Real Madrid sine trenere, hvor både Julen Lopetegui og Santiago Solari har blitt avsatt. Zinedine Zidane er omsider tilbake ved roret, og har ifølge en rekke medier fått fullmakt til samtlige overganger denne sommeren. Dette har skapt en rykteflom både ut og inn for Los Blancos, og skal man tro ryktene i forkant av ansettelsen så er det Zidane som har det siste ordet. 

INN: 

  • Tidligere i uken var det ryktet at flere klubber hadde kastet seg inn i kampen om Luka Jovic, og Eintracht Frankfurt økte derfor prisen de ønsker for angriperen til €100M. Ryktene tilsier at Barcelona var laget som hadde kastet seg inn i kampen om den serbiske angriperen, og interessen fra Florentino Pérez har kjølnet noe med den nye prislappen. Tross dette så har Eintracht Frankfurt sin sportsdirektør sagt at om Jovic bestemmer seg for å forlate klubben, så er det ikke noe de kan gjøre med det, hvilket MARCA viser til. 
  • Mbappé kom denne uken med en uttalelse som tente håp hos en rekke madridistas, hvor han snakket om et ønske om mer ansvar. Dette gjorde at det kom vann på mølla for ryktene om at den unge franskmannen ønsker seg vekk fra Paris Saint-Germain, og Real Madrid har en hovedtrener som står klar med åpne armer. Vi skal dog ikke legge for mye i disse ryktene, da det mest sannsynlig er et skrik om en forbedret kontrakt, men selv hans trener Tuchel syns dette var unødvendige ifølge AS
  • Eden Hazard har vært ryktet til Real Madrid i veldig lang tid, og ifølge mange rykter er han så godt som klar for den spanske klubben etter at Chelsea har spilt finalen i Europaleague. Zidane har ved flere anledninger uttalt at han liker spillestilen til belgieren, og Hazard har gjentatte ganger uttrykt et ønske om å spille under franskmannen, og ikke minst for Real Madrid. Ifølge flere medier skal Willian ha uttalt denne uken at Eden Hazard forlater Chelsea, og at han syns det er veldig trist. Det er ikke mange dager som gjenstår før oppgjøret mellom Chelsea og Arsenal, og kun tiden vil vise hva som skjer. 
  • Vi er omsider ikke ferdig med Premier League, for Real Madrid jakter spillere i flere ledd enn kun angrepet, og Christian Eriksen skal ifølge en rekke medier være interessert i en overgang til den spanske hovedstaden. Dansken har tilgode å fornye kontrakten sin som går ut etter kommende sesong, og Tottenham ser derfor til Los Blancos for en spiller til å erstatte han. Dette kan føre til at en dansk midtbanespiller ankommer Madrid, mens en spansk midtbanespiller reiser til London. 

UT: 

  • Vi begynner med et rykte som mest sannsynlig vil interessere en rekke norske madridistas, og de omhandler selvfølgelig vår egen kronjuvel Martin Ødegaard. Ajax er visstnok veldig interessert i nordmannens tjenester den kommende sesongen, enten det blir i form av kjøp eller lån. Real Madrid skal dog ikke være så interesserte i å sende Ødegaard til Eredivisie en sesong til, og ser heller etter klubber i Bundesliga og LaLiga. Klubber fra begge ligaer står klare for å sikre seg unggutten den kommende sesongen, og alt avhenger av kabalen med spillere Zidane ønsker å ha i klubben den kommende sesongen ifølge MARCA
  • En spiller som fikk erkjenne Zidane sin vrede forrige gang han var hovedtrener var Dani Ceballos, som nesten ikke spilte noe som helst. Han skal nok en gang ikke være en del av franskmannen sine planer, og Tottenham med Mauricio Pochettino i spissen står klare for å gi han ettertraktet spilletid. Som nevnt ovenfor så kan dette være forløsende for Los Blancos i jakten på Christian Eriksen, hvor de kvitter seg med en spiller som ikke er i Zizou sine planer, og får inn en ny kreativ spiller ifølge AS
  • Tottenham og Mauricio Pochettino er omsider ikke kun interessert i Dani Ceballos, de skal også ønske å sikre seg Marco Asensio sine tjenester den kommende sesongen. Ifølge AS har London-klubben allerede kontaktet Real Madrid angående å kjøpe kantspilleren, men Florentino Pérez svarte hurtig og kontant tilbake at de får utløse utkjøpsklausulen i kontrakten hans. Det er dog meget tvilsomt at London-klubben har penger til å gjøre nettopp det. 
  • Real Madrid-legende Ronaldo Nazario ble i 2018 klubbpresident i Real Valladolid, en klubb han også holder majoriteten av aksjene i. Han var tidlig ute med å spørre etter et sesong-langt lån for Vinícius Júnior i fjor, hvilket mange anså som en god plan, men Real Madrid takket pent nei. Brassen har igjen vært frempå ifølge MARCA, og har spurt klubben på ny om å få låne Vinícius Júnior da han forventer en rekke spillerkjøp for Los Blancos denne sommeren. 
  • Real Valladolid er interessert i flere Real Madrid-spillere enn kun det brasilianske vidunderbarnet, nemlig i Cristo Gonzalez. Angriperen har imponert for Castilla denne sesongen med tjue scoringer, hvilket var svært sentralt i jakten på en plass i play-off om spill i LaLiga 123. Unggutten skal visstnok ha signert en ny kontrakt med klubben tidligere denne uken, og etter solide prestasjoner denne sesongen kan et utlån være en god mulighet for unggutten. 

Hvem håper du å se i Real Madrid-drakt den kommende sesongen? 

Pmn6