Extra large logo

Offisielt: Ny redaktør i Realmadrid.no

Det siste året har det skjedd mange viktige endringer i supporterklubben.

Det er med stor glede at Peña Madridista Noruega kan annonsere at Kristian Thorsen Schoute overtar som ansvarlig redaktør for supporterklubben. Schoute har bare vært en del av skribentteamet i litt over ett år, men har på rekordtid imponert alle som jobber med supporterklubben med sine kvaliteter. Denne uken sa han ja til å overta redaktørjobben fra og med 4. juni.

Det er over tre år siden Bendik Eftang takket av som ansvarlig redaktør i Peña Madridista Noruega. Eftang hadde hatt ansvaret i hele fire år, fra 2012 til våren 2016, da Eftang gav stafettpinnen videre til Ruben Skjerping. Sistnevnte har fungert som redaktør i drøyt tre år, men nå er det altså på tide med et nytt bytte.

Også på øverste nivå har det vært endringer i supporterklubben det siste året. Magnus Kragtorp, som hadde vært president og en del av Peña Madridista Noruega i over et tiår, sa fra seg lederrollen i august 2018. Det samme gjorde visepresident Magnus Ra Thuv Moustache, som hadde vært i Peña Madridista Noruega siden 2008. Siden august har Ruben Skjerping fungert både som president og redaktør, men fra og med 4. juni kommer altså Kristian Thorsen Schoute til å overta redaktørrollen, mens Skjerping fortsetter som supporterklubbens president.

I tillegg til Skjerping og Schoute, består resten av teamet i Peña Madridista Noruega av Michael Tholstrup, Shayan Jalilian, Sjur Tveito, Martin Hellerud, Hiwa Hosseinzadeh og Kim Allergodt. Denne sommeren kommer det til å lyses ut nye skribentstillinger, hvor vi forhåpentligvis kan forsterke et allerede glimrende og velfungerende team.

Peña Madridista Noruega, 2019:

  • Ruben Skjerping: president
  • Kristian Thorsen Schoute: ansvarlig redaktør
  • Michael Tholstrup: skribent
  • Shayan Jalilian: skribent
  • Sjur Tveito: skribent
  • Martin Hellerud: skribent
  • Hiwa Hosseinzadeh: analyseansvarlig
  • Kim Allergodt: podcastansvarlig
Pmn6