Extra large vallejio
INNSTILT PÅ Å BLI VÆRENDE: Jesús Vallejo ønsker å bli værende i Real Madrid.

Vallejo: - Jeg skal hjelpe laget neste sesong

I et intervju med MARCA sier Vallejo at han ønsker å bli værende i Real Madrid.

Det har vært en skuffende sesong for hele laget, og i Vallejos tilfelle er det intet unntak dessverre. Den talentfulle midtstopperen har slitt enormt med skader, og det ser ikke ut som at det vil noe ende ta. Mange har vært helt sikre på at han forlater klubben i sommer, og at Ramos, Varane, Militao og Nacho kommer til å være de fire midtstopperne neste sesong, men i et nylig intervju med MARCA ytrer han sitt ønske om å bli værende i den spanske hovedstaden.

Hvordan vil du evaluere sesongen?

Det har vært en komplisert sesong, og spesielt i starten da jeg slet stort med skader. Jeg er glad med måten jeg har avsluttet sesongen på. Jeg har spilt en del og følt meg bra. Kollektivt sett må vi lære fra denne sesongen og forbedre oss.

Kunne du tenkt deg at sesongen hadde vart litt lenger?

Ja, og når man føler seg bra ønsker man å fortsette og konkurrere. De siste kampene har gitt meg en fin rytme til EM i Italia og OL-kvalifiseringen. 

Vet du hvorfor du sliter sånn med skader?

I starten av sesongen slet jeg med muskelskader som satte meg ute av spill. Det positive er at jeg har trent jevnlig siden februar, og  jeg håper å fortsette sånn. Vi har mange flinke leger og fysioterapeuter her, og en av grunnene til skadene mine kan være min spillestil. Det faktum at jeg hopper inn i taklinger som om livet står på spill, og den intense stilen kan ha forårsaket noe av dette. Jeg må finne en balansegang mellom intensitet og det å være litt mer rolig.

Du har vært i Real Madrid i to år, og denne sesongen vil det bli endringer...?

Det har vært en vanskelig sesong og det ser ut som at det vil bli en del endringer til neste år. Jeg er klar på at jeg ønsker å bli i denne klubben. Jeg er glad her, og føler meg elsket av supporterne og mine lagkamerater. Treneren har også gitt meg tillit, og jeg gleder meg til å hjelpe neste sesong.

Hva synes du om å ha Zidane som trener?

Han er en veldig rolig person som kan veldig mye om fotball. Hans største styrke er måten han håndterer gruppen på. Han får alle til å dra i samme retning, og i en klubb som Real Madrid der man kjemper på mange fronter, er dette veldig viktig. 

Hvilken spiller i Real Madrid er det du ser mest opp til?

Carvajal er en spiller som spiller med stor intensitet og han er god til å posisjonere seg selv. Han hadde også et opphold i Bundesliga, som meg, som var veldig vellykket. Han er som et eksempel for alle unge Real Madrid-spillere.
Pmn6