Extra large se queda
BLIR: Sergio Ramos bekreftet på en pressekonferanse i ettermiddag at han blir i Real Madrid.

Ramos: – Jeg vil legge opp i Real Madrid

Sergio Ramos kalte inn til pressekonferanse i ettermiddag, hvor han bekreftet at han blir i Real Madrid.

Like før klokken fire i ettermiddag kom nyhetene om at Sergio Ramos hadde kalt inn til pressekonferanse. Det var allerede da meldt fra flere pålitelige hold at den spanske midtstopperen kom til å bli værende i Real Madrid. De siste ukene har det florert spekulasjoner og rykter om at kapteinen hadde mottatt et stort tilbud fra en kinesisk klubb, og at han selv var innstilt på å dra. Tidligere i uken bekreftet også Florentino Pérez i et intervju med Onda Cero at Ramos hadde bedt om å få dra til Kina uten at klubben ville motta en overgangssum. Nå har Sergio Ramos altså bekreftet at dette ikke er tilfellet, og han sier til og med at han ønsker å avslutte sin karriere i Real Madrid. 

Les også: Pérez: – Ødegaard er en av stjernene om et par år

Etter alt oppstyret og alle ryktene, kunne jeg ikke tenke på en bedre måte å oppklare alt på enn en pressekonferanse. Jeg vil gjøre framtiden min klar etter mange spekulasjoner. Jeg er en madridista, og jeg vil avslutte min karriere her. 
Hvis jeg var presidenten hadde jeg fornyet kontrakten til Sergio Ramos for livet. Jeg har alltid fortalt presidenten at jeg aldri kunne dratt fra Real Madrid, til og med uten kontrakt. Jeg ville spilt gratis. 
Vi har ikke diskutert det økonomiske, dette handler kun om min kjærlighet til klubben. Det var ting som ble sagt, hvilket skapte en del usikkerhet. Det såret meg. Jeg vurderte aldri å dra til Kina, og jeg kommer ikke til å dra gratis eller for penger. Jeg kommer heller aldri til å dra til en klubb som konkurrerer med Real Madrid. 
Tiden min har ikke kommet enda, og så lenge kroppen og sjela klarer det, kommer jeg til å fortsette. Jeg er kaptein i Real Madrid, og jeg føler meg veldig verdsatt og støttet. Jeg ble litt irritert på de folkene som tvilte på meg. Jeg har vært her i mange år, og den økonomiske delen er alltid andreprioritet. 
Jeg presenterte et tilbud som jeg hadde mottatt til Florentino, men det betyr ikke at jeg ønsket å dra gratis. Jeg snakket med både Zidane og Florentino om tilbudet fra Kina, men det betyr ikke at jeg ville dra. Vi snakket om det. Samtalen med Florentino har vært som om det er mellom far og sønn. Florentino og jeg vet hva vi har gjort galt, og hva som ble mistolket av den andre parten.  Jeg snakket med Zidane om tilbudet fra Kina, men den samtalen vil forbli privat. 
Pmn6