Extra large marianoo
BLIR I MADRID: I et intervju med MARCA sier Mariano at han ikke skal bytte klubb og at han skal kjempe for titler i Madrid.

Mariano: - Dette skal bli mitt år i Madrid

Mariano har blitt intervjuet av MARCA.

Jeg kommer ikke til å bytte klubb. Dette er min klubb, og jeg skal bli her å kjempe for mange titler. Jeg vil vise hvorfor jeg er her, og jeg har jobbet hardt for å komme til Real Madrid for å nå mine mål.

Hvorfor vurderer du ikke å forlate klubben?

Jeg har kjempet hardt for å få en plass i Real Madrid. Jeg har jobbet mye, og som barn var dette alltid min store drøm. Nå som jeg er i verdens beste klubb vil jeg gripe sjansen med alt jeg har.

Følger du med på overgangsmarkedet?

Nei, jeg føler ikke med noe særlig, men konkurranse er alltid sunt. De som kommer inn er velkommen og vi må alle kjempe som et lag. Det har vært et vanskelig år for hele laget, og da er det naturlig at pressen spekulerer. Sånn er det, og det må man bare godta.

Hva har du lært av denne sesongen?

Det har vært komplisert og vi har ikke prestert på vårt beste. Det viktigste er nå neste sesong, og det er det vi må fokusere på.

Føler du på et press når du bruker draktnummer 7?

Nei, jeg føler ingen press. Det gir meg styrke og motivasjon til å kjempe i samme spor som mange store legender som har hatt det samme draktnummeret. 

Du ble vraket til en del viktige kamper av Solari...

Det gjorde veldig vondt. Jeg var tilbake fra skade, og vi hadde viktige kamper, men jeg fikk ikke plass i troppen. Det hører til fortiden nå, og heldigvis er Zidane tilbake. Som en spiller og trener har han vunnet alt i denne klubben. Jeg har et nært forhold til han, det var han som fikk meg opp på førstelaget og ga meg kontrakt for noen år siden. 

Hva må dere endre på for å lykkes neste sesong?

Vi må endre på dynamikken og angripe sesongen med sult. En slik sesong kan ikke gjentas i Madrid, og kravene vil være større enn noensinne før. Vi må levere på hver trening og kamp, vi spiller for verdens beste klubb.

Hva tenker du dersom Jovic kommer?

Kamp om plassene er alltid positivt. Alle som kommer inn for å forsterke laget er velkomne.
Pmn6