Extra large  2rm7240

Kicker: James gjenforenes med Ancelotti

Bayern München skal ikke være interesserte i å benytte seg av kjøpsopsjonen sin for colombianeren.

James Rodríguez har vært på utlån til Bayern München de to siste årene, etter at Zinédine Zidane bestemte seg for at colombianeren ikke var i hans planer i 2017. Nå går utlånet mot slutten, men selv om Bayern kan kjøpe James ut for en relativt lav sum (42 millioner euro), ser det ikke ut til at tyskerne kommer til å benytte seg av den muligheten.

Les også: Mariano: – Dette skal bli mitt år i Madrid

I utgangspunktet skal James dermed returnere til Real Madrid i sommer, noe som har vært et sterkt ønske blant mange Madridistas. 27-åringen kommer imidlertid ikke til å bli værende lenge, om han i det hele tatt rekker å ta turen innom Valdebebas før han drar igjen. James skal nemlig være sterkt ønsket av Napoli, som trenes av tidligere Real Madrid-manager Carlo Ancelotti.

James hadde en fantastisk sesong under Ancelotti i 2014/2015-sesongen, hvor han endte på mektig imponerende 17 scoringer og 18 målgivende pasninger. Store deler av sesongen spilte han også relativt dypt på midtbanen, ikke som en del av angrepsrekken, som på den tiden bestod av Cristiano Ronaldo, Karim Benzema og Gareth Bale.

Det er usikkert hvor mye Real Madrid kommer til å kreve for colombianeren, og hvorvidt Napoli er villige til å innfri disse kravene, for ikke å snakke om James' skyhøye lønn. Den sistnevnte faktoren var en viktig årsak til at mange klubber holdt seg unna James i 2017, og at Real Madrid til slutt ble tvunget til å gå med på en uortodoks låneavtale med Bayern, som var blant de eneste klubbene som var villige til å betale lønnen til James. I tillegg til å betale for lønnen, skal Bayern også ha betalt Real Madrid €7,5 millioner per sesong.

Pmn6