Extra large firmas03
GLAD: Valverde mener at det ville vært fantastisk om Real Madrid hadde signert Eden Hazard og Kylian Mbappé.

Valverde: – Håper på Mbappé og Hazard

Fede Valverde tok seg tid til å snakke litt om Real Madrid mens han forbereder seg til Copa América.

Det er mye usikkerhet knyttet til Real Madrid denne sommeren, men en spiller som trolig kan ta det helt med ro med tanke på plass i troppen neste sesong, er Fede Valverde. Midtbanespilleren bekreftet i et intervju for noen uker siden at hans samtaler med Zidane var svært positive, og at han ville være en del av troppen den kommende sesongen. 20-åringen er for øyeblikket på landslagssamling med Uruguay, der de blåkledde forbereder seg til sommerens Copa América. I en pressekonferanse fikk han spørsmål om Real Madrid.

Hvis spillere som Eden Hazard og Kylian Mbappé ender opp i klubben, er det fantastisk. Det ville vært veldig gøy å spille sammen med de. Det er to fantastiske spillere og vi hadde definitivt blitt et bedre lag av å fått de to. 

Zidane

Han ga meg mye styrke og motivasjon mot slutten av sesongen da han kom tilbake. Han ville at jeg skulle vise at jeg er kapabel til å spille for Real Madrid. Han har gitt meg mange tips og hjulpet meg mye.
Det har vært en vanskelig sesong for oss. Vi kjempet mye, men vant til slutt ingenting. Det har likevel vært en positiv sesong for meg, og jeg har utviklet meg både på og utenfor banen. 

Casemiro

Jeg kommer alltid til å være takknemlig ovenfor Casemiro. Han var den spilleren som hjalp meg mest når jeg kom til førstelaget. Det var viktig for meg, og nå har jeg et godt forhold til alle mine lagkamerater.
Pmn6