Extra large skjermbilde 2019 06 04 kl. 22.19.50

Lyon benekter enighet om Mendy

Den franske klubben avkrefter at venstrebacken er klar for Real Madrid.

De siste dagene har flere spillere blitt koblet sterkt til Real Madrid. Eden Hazard har man snakket om lenge, mens Ferland Mendy og Luka Jovic har vært to andre hete navn på overgangsbørsen. Tirsdag ble den sistnevnte bekreftet klar for Real Madrid, og flere så også for seg at Mendy-overgangen kunne bli offentliggjort bare noen timer senere.

Les også: Hvem er Luka Jovic? 

Til overraskelse for mange, har nå Lyon gått ut på Twitter og avkreftet spekulasjonene:

Olympique Lyonnais benekter at det finnes en enighet med Real Madrid om en overgang for vår landslagsspiller, Ferland Mendy. Dette til tross for at media spekulerer i det motsatte.

Denne pressemeldingen heller kaldt vann i årene på de som hadde håpet at Mendy skulle bli klar for Real Madrid i løpet av tirsdagen, og sannsynligvis betyr dette også at det heller ikke vil skje i løpet av de neste dagene. Det er fortsatt sannsynlig at Mendy ender opp i Real Madrid, men trolig gjenstår det noen runder med forhandlinger igjen.

Selvsagt er det også mulig at de franske og spanske mediene alle har bommet fullstendig, og at det ikke har vært samtaler i det hele tatt, men dette er mindre sannsynlig. Nå er det bare å smøre seg med tålmodighet. Kanskje er det først en viss belgier som skal offentliggjøres først...

Pmn6