Extra large 5 gettyimages 1069212698
TAKKNEMLIG: Jović er glad for all støtten han har fått gjennom sin tid i Eintracht Frankfurt.

Jović: – Dette har vært min drøm

Den ferske Real Madrid-signeringen har gått ut og takket Frankfurt-fansen på sosiale medier.

Real Madrid har allerede brukt over 150 millioner euro på spillere som skal registreres fra og med 1. juli 2019. Det har allerede vært kjent i noen måneder at både Éder Militão og Rodrygo Goes er klare, men den spilleren som har vekket mest optimisme og entusiasme blant Real Madrid-fansen, er Luka Jović. 21-åringen ble klar denne uken, og mange spår at dette er mannen som kommer til å lede Real Madrids angrep i mange år fremover.

Les også: Eriksen: – Jeg vil prøve noe nytt

Jović fikk sitt store gjennombrudd for Eintracht Frankfurt denne sesongen, etter å ha scoret imponerende 27 mål og slått 7 målgivende pasninger. Nå har den serbiske spissen gått ut på Instagram og takket supporterne som har støttet ham gjennom tiden hans i Bundesliga.

Kjære Eintracht-fans, som dere allerede vet, kommer jeg til å flytte til Real Madrid. Selvsagt ønsker jeg å benytte denne muligheten til å gi dere noen ord.
Jeg har virkelig gledet meg over de siste to årene i Eintracht Frankfurt. Jeg møtte mange fantastiske mennesker her og har fått spille for en fantastisk klubb, og fansen har også bidratt til å gjøre dette veldig spesielt.
Vi kan være stolte over hva vi har oppnådd. Jeg kommer aldri til å glemme vårt eventyr i Europa League! Høydepunktet for meg var selvsagt å vinne DFB-cupen i Berlin i 2017/2018-sesongen. På grunn av dette, blir det ikke enkelt for meg å forlate Frankfurt.
Likevel er det slik at Real Madrid gir meg en stor mulighet til å bli en enda større fotballspiller. Alle barn drømmer om å spille for en slik klubb. Nå har min drøm gått i oppfyllelse.
Jeg ønsker å takke hele klubben og våre fantastiske supportere.
Takk for at dere har gitt meg muligheten til å utvikle min personlighet!
Takk for deres støtte!
Dere vil alltid ha en plass i mitt hjerte!
Hilsen deres Luka

Du kan besøke Instagram-profilen til Jović og lese det opprinnelige innlegget her.

Hva imponerer dere mest med Jović som spiller?

Pmn6