Extra large home jersey group alluse2
GULLDRAKTER: Real Madrid har lansert draktene for 2019/2020-sesongen, og det er ingen tvil om hvor ambisjonsnivået ligger.

Nye hjemmedrakter lansert

Real Madrid lanserte i dag sine gullbroderte hjemmedrakter for den kommende sesongen.

Real Madrid lanserte i dag sin hjemme- og keeperdrakt for 2019/2020-sesongen, og det er ingen tvil om at drakten er svært oppsiktsvekkende. Den har et sterkt gullpreg over seg, og det er altså ingen tvil om hvor ambisjonsnivået til klubben ligger i forkant av neste sesong. Drakten kan minne om 2011/2012-utgaven av Real Madrids hjemmedrakter, som hadde mye av det samme mønsteret med gullfargen. Real Madrid har heller ikke hatt gull på draktene sine siden den gang. I lanseringer på Real Madrids nettsider peker de likevel på kronen i logoen som hovedinspirasjon til fargene på årets drakt. Kronen på logoen ble Real Madrid tildelt i 1920. 

Les også: Jovic: – Dette har vært min drøm

Tidligere i vår forlenget også Real Madrid sin avtale med Adidas, og den nye hjemmedrakten er prydet med både Adidas-logoen og de klassiske Adidas-stripene i gullfarger. Keeperdrakten ble også lansert i dag, og bilder av den kan du se på Real Madrids hjemmesider. Keeperdrakten for sesongen 2019/2020 vil ha et tydelig oransje preg, med et mønster som preger hele drakten. Bortedrakten og tredjedrakten er enda ikke blitt lansert, og vi må derfor vente i spenning på disse draktene i en stund til. Tredjedrakten blir ofte ikke lansert før like før sesongstart. 

Draktene har fått svært god mottakelse av Real Madrid-fansen, og det er nok mange som nostalgisk tenker tilbake til 2011/2012-sesongen, da Real Madrid vant La Liga. Hjemmedraktene kan ofte være relativt generiske og simple, og fjorårets drakt fikk spesielt en del kritikk for dette. Nå virker stemningen å være en helt annen, og det er mange som gleder seg til å se Vinícius, Benzema og Jovic herje i disse draktene kommende sesong. 

Hva synes du om de nye draktene?

Pmn6