Extra large hazard
LAGKAMERAT: Eden Hazard og Thibaut Courtois blir igjen lagkamerater på klubblaget etter førstnevntes overgang til Real Madrid.

Courtois: – Hazard vil gjøre forskjellen

Courtois er sikker på at Eden Hazard kan ta Real Madrid til et nytt nivå.

Thibaut Courtois er for øyeblikket på landslagssamling med Belgia, og der er også hans gode venn Eden Hazard. Belgierne har spilt sammen i Chelsea i mange år, og de har også vært lagkamerater på det belgiske landslaget i lang tid. Da Courtois ble klar for Real Madrid forrige sommer, gikk til og med den langstrakte keeperen ut i media og sa at Hazard kom til å følge etter ham, ettersom de alltid skulle være sammen. Nå har Courtois fått sitt ønske oppfylt, og fra og med kommende sesong vil Eden Hazard være hans lagkamerat på klubblaget igjen. Courtois var også raskt ute med å ønske Hazard velkommen til klubben, og like etter at overgangen ble offentliggjort, publiserte keeperen et bilde på Twitter hvor han ønsket landsmannen velkommen til verdens beste klubb.

Les også: Bli kjent med Eden Hazard

Eden Hazard og Thibaut Courtois har oppnådd mye sammen allerede, og for ett år siden kunne de belgiske lagkameratene ta med seg en bronsemedalje i verdensmesterskapet hjem til Belgia for første gang i nasjonens historie. Courtois og Hazard har også vunnet Premier League sammen ved to anledninger, og de har også vunnet FA Cup én gang, da de begge spilte for Chelsea i England. Vi håper på at de to gode kameratene kan fortsette være suksessfulle sammen, også i Real Madrid.

Spanjoler er veldig åpne, så han kommer til å finne seg til rette fort. Hvis han snakker litt spansk vil det bli enda bedre. 
Det er veldig fint at vi kommer til å være sammen. Han er min venn, og jeg kommer godt overens med han og familien hans. 
For Real Madrid kommer det til å være fantastisk. Jeg tror at Hazard kommer til å gjøre forskjellen, og jeg håper at vi kan vinne mange trofeer neste sesong
Pmn6