Extra large pintus
FYSISK TRENER: Antonio Pintus har vært en viktig brikke i teamet til Zidane.

MARCA: Antonio Pintus på vei vekk

Real Madrid må etter all sannsynlighet på jakt etter en ny fysisk trener

Mange har nok sett han på en del bilder og videoer som Real Madrid har lagt ut, men de fleste vet trolig ikke hvor viktig Antonio Pintus har vært for Real Madrid de siste årene. Italieneren har vært en viktig brikke i teamet til Zidane, og den fysiske treneren har vært meget godt likt av spillerne, selv om han er kjent for beinharde og tunge økter.

Les også: Roberto Carlos: – I en tøff sesong, vant vi like mye som Barcelona

Tidligere i dag kom det nyheter fra MARCA om at italieneren er på vei til Inter for å jobbe sammen med Antonio Conte. MARCA spekulerer videre i at forholdet hans til Zidane ikke har vært optimalt, ettersom at sistnevnte ble skuffet over at Pintus valgte å bli i klubben da han sa opp kontrakten sin ved slutten av forrige sesong.

Dersom dette stemmer, må Zidane og Real Madrid nå på jakt etter en ny fysisk trener, før laget kjører i gang preseason. Det vites ikke hvem erstatteren til Pintus blir, men det blir viktig å få på plass en erstatter så raskt som mulig. Den fysiske treneren er en av de mer viktige stillingene i en klubb som Real Madrid, og det blir spennende å se hvem som kommer inn.

Pmn6