Extra large luka jovic 12.6.2019 n1
PRESENTERT: Luka Jovic ble i dag presentert som Real Madrid-spiller på Santiago Bernabéu foran flere tusen fans.

Jovic: - Det er noe spesielt å være her i dag

Real Madrids nyeste spisskjøp ble i dag presentert som Real Madrid-spiller og stilte opp foran pressen.

Real Madrid har virkelig begynt planleggingen av neste sesong og i dag ble en av nysigneringene foran neste sesong presentert foran flere tusen på Santiago Bernabéu. Serberen ikledde seg den kongehvite drakten for aller første gang og ble godt mottatt i solskinnet på Santiago Bernabéu. Tradisjonen tro så stilte Jovic også opp for pressen etter at han hadde satt sine føtter på gressmatten for aller første gang. Her ble Real Madrids nyeste spiss spurt om spisskampen mot Karim Benzema, hans beste posisjon og han ga en aldri så liten beskjed til Real Madrid-fansen.

Følelsen å ha signert for Real Madrid:

Jeg er den gladeste unge mannen i verden. Jeg er veldig glad for å være en del av den største klubben i verden og jeg håper å nå målene som er satt. Det var en fantastisk følelse å gå ut på gressmatta og å få æren av å spille med disse spillerne. Det er noe spesielt å være her i dag. 

Selvtillit:

Jeg skal prøve å være den beste versjonen av meg selv, spille på det best mulige nivået og vise det jeg er god for. Jeg er her for å spille, for å kjempe og jeg regner med at jeg får mulighet til å vise dette. Jeg skal fokusere på det jeg skal gjøre på banen og å fullføre forventningene. Historien min har vokst litt og mediene har skrevet mye rundt dette. Jeg er veldig glad for å være her og jeg regner med at sesongen som kommer blir bedre for Real Madrid, fordi jeg vet at forrige sesong ikke var særlig god.

Sov du med Real Madrid-drakten da du var liten?

Ja, det er sant. Jeg fikk drakten som gave av en kompis av faren min, og siden jeg var liten så har jeg vært Real Madrid-fan. Da jeg fikk tilbudet så aksepterte jeg det umiddelbart. Jeg visste ikke om andre tilbud fra andre klubber, det fikser agenten min.

Konkurransen i troppen:

Det er en stor konkurranse, men med hardt arbeid kan jeg få sjansen, og hvis jeg drar nytte av den så blir jeg her, og hvis jeg ikke gjør det så vil det være min feil. Jeg må lære mye. I denne klubben er det mange fantastiske spillere og jeg må dra lærdom av dem og forbedre meg. Det eneste som ga meg frykt i dag var å skulle ut på banen, under presentasjonen. Men det gikk veldig fint og jeg håper at jeg kan gjøre meg fortjent til at fansen roper navnet mitt. 

Eden Hazard:

Han er en fantastisk spiller og en av de beste i verden. Det blir en æra å dele garderobe med han.

Karim Benzema:

Han er en av de beste spissene. Da han kom hit var jeg bare 11 år gammel, og jeg håper jeg lærer mye av han. Jeg kan spille med han, men sjefen kommer til å bestemme det som vil være det beste for laget. 

Beste posisjon og forbilder:

Jeg har ikke snakket med sjefen ennå. Jeg har spilt som alenespiss eller med en andrespiss. Forbildet mitt i Real Madrid var Ronaldo Nazario, og akkurat nå vil jeg ikke peke ut noen andre i troppen, fordi vi alle er lagkamerater i denne klubben. 

Antall scoringer og draktnummer:

Det hadde vært veldig fint om jeg klarte å prestere på samme nivå som jeg gjorde denne sesongen. Jeg kommer til å gi alt på trening for å få minutter på banen. Nummeret på ryggen er ikke så viktig, nummerne spiller ikke kampene. 

Fem scoringer i en kamp for Frankfurt:

Det var et av mange fine øyeblikk denne sesongen. Jeg håper å kunne gjøre noe av det samme i Real Madrid. 

Personlighet:

Jeg er sjenert og vil ikke snakke så mye om meg selv. 

Hvilken tittel har du mest lyst til å vinne med Real Madrid?

Champions League.

Melding til fansen:

Dette er verdens største klubb og det er en ære å spille her. Jeg kommer til å gi 100% og jeg skal prøve å hjelpe laget slik at vi kan kjempe om alt.
Pmn6