Extra large real m

Offisielt: Takefusa Kubo til Real Madrid

Real Madrid vant kampen om det 18 år gamle vidunderbarnet.

Mange har snakket om den japanske spilleren Takefusa Kubo i det siste. Unggutten har blitt regnet som et av fotballverdenens største talenter, og storklubbene har stått i kø for 18-åringens underskrift. Mange trodde at det var Barcelona som skulle vinne denne kampen, men i dag bekrefter Real Madrid at de har blitt enige med Takefusa Kubo og FC Tokyo om en overgang.

Les også: Realmadrid.no søker skribenter

18-åringen, som debuterte i J-League som 15-åring, skal spille for Castilla neste sesong. Dette vil definitivt vil være en flott forsterkning for laget som trolig skal trenes av Raúl González. Real Madrid skriver følgende i sin pressemelding:

Takefusa Kubo (04/06/2001, Kanagawa, Japan) forsterker Castilla den neste sesongen. Klubben har signert en av de mest lovende unge spillerne i fotballverdenen. En svært begavet offensiv midtbanespiller med fantastisk teknikk, overblikk, driblinger og målteft.
Unggutten, som nylig fylte 18 år, har allerede debutert for det japanske A-landslaget. Han fikk sin debut 9. juni i år mot El Salvador. Den asiatiske spilleren hentes fra FC Tokyo, som spiller i den japanske eliteserien. Her spilte Takefusa Kubo 13 ligakamper, hvor han scoret fire mål, og tre cupkamper, hvor han scoret ett mål.

Real Madrid har vært ekstremt effektive på overgangsmarkedet så langt, og har brukt over 300 millioner euro allerede før overgangsvinduet offisielt har åpnet. Det bekreftes ikke hvor mye Takefusa Kubo kommer til å koste klubben, men uansett er det svært gledelig for Real Madrid-fans over hele verden at et så stort talent endte opp med å velge Real Madrid.

Kubo var en del av Barcelonas ungdomsakademi til 2015, etter å ha blitt hentet fra Kawasaki Frontale i 2011. Utrolig nok ble det oppdaget at Barcelona hadde hentet ham på ulovlig vis. Dermed endte stortalentet opp med å dra tilbake til Japan, og noen år senere har han altså signert for Real Madrid. Dersom 18-åringen ender opp med å lykkes i den spanske hovedstaden, vil dette bli en vanvittig historie.

Velkommen til Real Madrid, Takefusa Kubo!

Pmn6