Extra large 0 1
BEGEISTRET: Eden Hazard sier han han nesten ikke klarer å vente til pre-season starter.

Hazard: – En drøm som går i oppfyllelse

Eden Hazard har gitt sitt første første intervju som Real Madrid-spiller for RealmadridTV.

Torsdag kveld ble Eden Hazard presentert som ny Real Madrid-spiller foran 50 000 fans på Santiago Bernabeu. Nå har belgieren gitt sitt første intervju til RealmadridTV. Der snakker han om hvordan det var å bli presentert foran så mange fans, hva han vil oppnå som Real Madrid-spiller og hans forhold til Zinedine Zidane. 

Les også: - Hazard er på sitt beste i minst tre år til

Hvordan var din første dag som madridista?

Det har vært en drøm som går i oppfyllelse. Å komme til Bernabéu, se all fansen, snakke med dem…

Hvordan føltes det å høre hele Bernabeu rope navnet ditt?

Det var en fantastisk følelse. Denne trøya betyr så mye for meg. Real Madrid er den beste klubben i verden. Å gå ut på banen og se fansen er fantastisk. Jeg vil bare komme tilbake neste måned og starte å spille for denne klubben.

Hvordan var det?

Jeg følte meg som et barn. Alle disse menneskene hadde kommet for å se meg. Først følte jeg meg nervøs, men det er normalt. Jeg tror alt gikk bra.

Hvor lenge har du drømt om å spille for Real Madrid?

Helt siden jeg først begynte å sparke ball i hagen, da jeg bare var fire eller fem. Karrieren min har tatt meg til flere lag, men nå, som 28 år gammel, er jeg endelig kommet til denne flotte klubben. Det er vanskelig å beskrive hvordan det føles, jeg er virkelig begeistret.

Hva håper du å oppnå i Real Madrid?

Når du blir en del av denne klubben vil du vinne titler. Du vil vinne for deg selv, for klubben, fansen og alle involverte. Denne klubben vinner titler nesten hvert år. Det første du tenker på når du våkner er at du er i Real Madrid og mot slutten av sesongen vil du ha trofeer. Hvis vi spiller som et lag, med lidenskap og hardt arbeid, kommer vi dit.

Hva husker du om Real Madrid da du vokste opp?

Mitt første minne var Zidane som scoret den fantastiske volleyen mot Bayer Leverkusen i finalen.

Hva elsker du mest med fotball?

Jeg elsker å være ute på banen og gjøre fansen lykkelige. Når jeg spiller prøver jeg å gjøre mitt beste. Fotball gjør meg glad, jeg vil bare nyte det jeg gjør, og det er derfor jeg elsker å gjøre dette. Jeg elsket tiden min i Chelsea, i Lille og på Belgias landslag. Nå er det tid for Real Madrid.

Hvordan er det å være så nær de 13 europeiske cupene som Real Madrid har vunnet?

Jeg kom til en semifinale med Chelsea, men jeg har ikke vunnet den ennå. Det er flott å se disse troféene. Jeg har ikke vunnet den ennå, men nå er det min tid, jeg vil ha det.

Hva betyr Zidane for deg?

Han var grunnen til at jeg begynte å se fotball. Jeg vokste opp i Belgia, men jeg holdt med Frankrike på grunn av ham. Nå er vi her sammen, og det er virkelig en spesiell følelse. Jeg kan ikke vente til pre-season starter.

Hva fortalte Courtois deg om Real Madrid?

Bare positive ting. Han er en god venn av meg, og vi er heldige som er her hos Real Madrid sammen. Vi diskuterte Real Madrid mye i forrige uke på landslagsoppdrag. Jeg er begeistret for å dele garderobe med ham.

Hvilken beskjed vil du gi til Real Madrid-fansen?

Jeg vil si hei, og takk for en så varm velkomst. Dere har alle vært fenomenale, og jeg kan ikke vente med å se hver eneste av dere på Bernabéu under vår første kamp i La Liga.

Tror du Hazard endelig får løfte Champions League-trofeet som Real Madrid-spiller?

Pmn6