Extra large 0 1
SULTEN: Luka Jović er sulten på suksess i Real Madrid-trøya, og har store planer for fremtiden sin i Los Blancos.

Jović: – Jeg håper å lære mye av Benzema

Luka Jović sier til RealmadridTV at drømmen hans er å vinne Champions League med Real Madrid.

Den nysignerte serberen ble presentert for Real Madrid-fansen på Santiago Bernabeu onsdag denne uken. Jović kommer fra en kruttsterk sesong i Eintracht Frankfurt, og kommer til å kjempe med Benzema om spissplassen i den spanske hovedstaden.  Nylig ble han intervjuet av RealmadridTV. Der forteller han om hvordan det er å ikle seg den hvite Madrid-trøya, hvorfor han valgte Real Madrid og hva han synes om Karim Benzema. 

Les også: Bundesliga-ekspert om Luka Jović

Hvordan var din første dag som madridista?

Det er en utrolig følelse. Jeg er utrolig glad for å være en del av verdens største klubb. Det er en enorm glede å trekke på seg Real Madrid-drakten.

Hvordan føles det å gå ut på Santiago Bernabéu i Real Madrid-drakt for første gang?

Det var fantastisk. En gave fra himmelen. Det er en glede å ha muligheten til å ha på seg denne klubbens drakt.

Hvorfor har du valgt Real Madrid?

Fali Ramadani, agenten min, passer på karrieren min. Han kom med Real Madrid-tilbudet til meg, og jeg aksepterte det umiddelbart.

Hvor motiverende er det å komme til en klubb som har vunnet 13 europeiske cuper?

Ekstremt. Jeg vil gjerne fortsette å vinne titler, og jeg håper jeg kan hjelpe oss med å vinne flere Champions League-titler.

Hva er drømmen din hos Real Madrid?

Å vinne Champions League.

Du har rikt med erfaring i europeisk fotball, og du er den yngste spilleren i Bundesligas historie til å score fem mål i samme kamp...

Jeg har hatt mange vakre øyeblikk denne sesongen. Kampen mot Fortuna Düsseldorf var det mest spesielle. Jeg er glad fordi det vil bli husket i lang tid. Jeg er begeistret for å ha skrevet navnet mitt i Bundesligas historiebøker, og jeg håper jeg kan gjøre det samme i La Liga.

Hva beundrer du med Benzema?

Han er utvilsomt en av de beste angrepsspillerne det siste tiåret. Da han signerte for Real Madrid var jeg 11 år gammel. Jeg har sett mange av hans mål, mange av hans kamper og det er en stor ære å være lagkamerat med han. Jeg håper å lære mye av ham.

Til slutt, hvilken melding vil du gi til Real Madrid-fansen?

Min drøm har blitt oppfylt ved å komme til Real Madrid. Jeg håper jeg kan hjelpe oss med å oppnå gode resultater neste sesong. Jeg kan ikke vente med å komme i gang. Hala Madrid!

Har du troa på Luka Jović  i Real Madrid?

Pmn6