Extra large co
PRESIDENTMØTE: Rodrygo Goes besøkte Real Madrid og hilste på Florentino Pérez i forbindelse med cupkampen mot Melilla.

Offisielt: Rodrygo presenteres tirsdag

Det brasilianske vidunderbarnet skal møte fansen på Santiago Bernabéu for første gang.

Real Madrid har virkelig slått på stortrommen denne sommeren, og har allerede brukt over 300 millioner euro på spillere som skal forsterke laget foran neste sesong. Rundt €50 millioner av disse har gått til Santos for å hente Rodrygo Goes. 18-åringen ble bekreftet klar for Real Madrid 15. juni 2018, men gikk direkte tilbake på lån til Santos, og har derfor ikke fått hilse på sin nye tilhengerskare.

Les også: Sesongvurderinger 18/19: Midtbanespillere

Tirsdag skal Rodrygo endelig få muligheten til å sparke ball på sin nye hjemmebane. Klubben bekrefter at vidunderbarnet skal presenteres som ny Real Madrid-spiller på Santiago Bernabéu kl. 13:00. Rodrygo kommer også til å stille opp for media i presserommet i etterkant av presentasjonen.

Det har vært et varierende låneopphold for Rodrygo, som presterte vanvittig bra før overgangen til Real Madrid. Etter at overgangen ble bekreftet, har prestasjonene vært mer varierte, mye takket være at han har blitt flyttet over fra venstre- til høyrekanten. Her har han ikke fått bruke egenskapene sine i like stor grad som på motsatt kant. Rodrygo er høyrebent, noe som gjør venstrekanten til en mer naturlig posisjon å skjære inn fra og skyte med riktig fot.

Det positive med posisjonsendringen er at han har fått tid til å tilpasse seg en ny posisjon, og han har gradvis bitt bedre i sin nye rolle. Dette gir ham også et stort fortrinn i Real Madrid, hvor konkurransen om venstrekanten er enorm, og det er større spørsmålstegn rundt hvem som skal bekle høyrekanten.

Du kan se både presentasjonen og pressekonferansen i etterkant direkte på Realmadrid.com.

Pmn6