Extra large  2rs5057  1
BENEKTER: Dani Ceballos benekter for å ha kommet med uttalelsene som AS slapp tidligere denne uken.

Ceballos benekter sitatene

Den spanske midtbanespilleren har tatt i bruk Twitter for å avkrefte uttalelsen fra AS.

Dani Ceballos storspilte for Real Betis for et par sesonger siden, og dette gjorde at en rekke storklubber viste sin interesse for den spanske unggutten. En av de storklubbene var Real Madrid, og Florentino Pérez sikret seg rettighetene til spilleren sommeren 2017 for €16.5M. I sin første sesong ble det begrenset med spilletid for midtbanespilleren, da han var på banen i 899 minutter fordelt på 22 kamper, hvilket viser til en rekke innhopp. Faktisk opparbeidet han seg mer spilletid i Copa del Rey på kun fem kamper enn han gjorde på tolv kamper i LaLiga Santander. Det var tydelig at Zidane hadde andre spillere han foretrakk fremfor unggutten, og Ceballos var ikke fornøyd med den begrensede spilletiden. 

Zidane ga seg omsider i forkant av den avsluttede sesongen, og Ceballos ønsket å gi det et nytt forsøk spesielt ettersom den spanske landslagstreneren Julen Lopetegui tok over hovedansvaret. I begynnelsen av sesongen var unggutten av de mest brukte spillerne på midtbanen, og han leverte relativt solide prestasjoner. Tilliten fortsatte under Santiago Solari hvor han spilte en god del fra start i begynnelsen, før det tonet over i innhopp mot slutten av perioden til argentineren. Så kom omsider Zidane tilbake ved roret, og de første kampene spilte Ceballos en god del, men så gikk tilbake til situasjonen fra forrige sesong hvor han ble sittende på benken. 

Grunnet den begrensede spilletiden mot slutten av sesongen så har Ceballos vært en av spillerne som har blitt ryktet bort fra klubben denne sommeren. I tillegg til mangelen på spilletid så har det blitt ryktet at forholdet mellom Zidane og Ceballos har kjølnet, hvilket ikke styrker argumentet for at spanjolen har en fremtid i klubben. Tidligere denne uken slapp spanske AS en nyhet hvor de nevnte at Zidane hadde fortalt Ceballos at han ikke er med i fremtidsplanene til klubben. I følge den spanske avisen skal Ceballos ha svart meget ufint med følgende kommentar: 

Ikke noe problem sjef, jeg ønsker ikke å jobbe videre med deg heller.

Dette har spilleren nå selv avkreftet ved hjelp av tre meldinger på Twitter som lyder slik: 

Med tanke på uttalelsene og informasjonen som er blitt publisert av enkelte medier som jeg ikke ønsker å nevne, så ønsker jeg å gjøre det klart at ingen av mine private samtaler med noen i det tekniske apparatet til Real Madrid har blitt gjort offentlige. 
Derfor ønsker jeg kategorisk å benekte sitatene som har blitt tilskrevet meg, med tanke på dette temaet. 
Til slutt, så vil jeg si at jeg ikke anser det som veldig profesjonelt og ikke riktig å publisere denne type falske nyheter, enda mer når vi strever og kjemper i en internasjonal turnering så viktig som Europamesterskapet for spillere under 21 år med det spanske landslaget. 

Hva tenker du om saken? 

Pmn6