Extra large co
OFFISIELT: Ferland Mendy presenteres onsdag 19.juni, kl:13.00 i VIP-boksen på Santiago Bernabéu.

Offisielt: Ferland Mendy presenteres i morgen

Ferland Mendy presenteres i morgen, 19.juni kl:13.00 på Santiago Bernabéu.

I morgen er det en uke siden overgangen for Ferland Mendy ble offentliggjort av Real Madrid og Lyon. Klubbene ble enige om en overgangssum til en verdi av €48M + €5M i bonuser, hvor han slutter seg til klubben umiddelbart. En uke etter at overgangen ble offisiell så presenteres venstrebacken på Santiago Bernabéu, hvor han både vil snakke med mediene og ikle seg en Real Madrid-drakt for første gang før han går ut på gressmatten. 

Spilleren som i sin barndom slet stort med en skade i hoften, og som i en alder av ni år måtte tilbringe et helt år i rullestol ble fortalt at han aldri kom til å spille fotball. Mendy kjempet omsider hardt, og ble etterhvert en del av Paris Saint-Germain sitt akademi, hvor han ble værende fra 2004-2012. Videre gikk veien til Le Havre hvor han etterhvert ble tatt opp på førstelaget, før Lyon banket på døren i 2017. Der ble han værende i to år, før han nå er klar for Real Madrid - en av verden største klubben. Under kommer den offisielle uttalelsen fra klubben i forbindelse med presentasjonen til Ferland Mendy. 

Ferland Mendy vil bli presentert i morgen, onsdag 19.juni kl:13.00 i VIP-boksen på Santiago Bernabéu. Mendy vil da sette fot på Santiago Bernabéu sin gressmatte for første gang ikledd en Real Madrid-drakt, og vil etter det snakke med pressen i media-rommet.  

Skal du følge presentasjonen til Mendy? 

Pmn6