Extra large real m

Offisielt: Marcos Llorente til Atlético

Den 24 år gamle midtbanespilleren gjennomfører en overgang til erkerivalene.

Marcos Llorente er klar for Atlético Madrid. Dette bekrefter Real Madrid på sine hjemmesider i dag. Spekulasjonene startet for flere uker siden, og helt siden Zinédine Zidane vendte tilbake som A-lagstrener, har de fleste sett for seg at Llorente har gått en usikker fremtid i møte. Det var imidlertid ikke mange som så for seg at Llorente, som har vært i Real Madrid siden han var 13 år, skulle gå til en rival som Atlético Madrid.

Les også: Sesongvurderinger 18/19: Angrepsspillere

Real Madrid skriver følgende i sin pressemelding:

Real Madrid og Atlético Madrid har blitt enige om en overgang for Marcos Llorente. Real Madrid ønsker å uttrykke sin takknemlighet for alle disse årene med innsats og profesjonalitet og for den eksemplariske oppførselen som spilleren har vist helt siden han ble en del av vårt ungdomsakademi i 2008. Real Madrid ønsker Llorente lykke til i sin nye etappe.

Mange spør seg nå om hvorfor Real Madrid lar en så god spiller gå til en direkte konkurrent, både om ligatittelen og om Champions League-trofeet. Svaret ligger trolig i at Llorente selv ønsket overgangen, i tillegg til at Atlético skal ha lagt et veldig godt tilbud på bordet for midtbanespilleren. Det spekuleres i at Real Madrid mottar hele 40 millioner euro for Llorente, noe som må sies å være en relativt god pris for en spiller som har fått lite spilletid den siste sesongen.

Real Madrid har brukt mye penger denne sommeren, og for å holde seg innenfor Financial Fair Play-regelverket, er det liten tvil om at klubben må selge spillere for betydelige summer. Llorente er definitivt ikke den siste spilleren som forlater Real Madrid i løpet av sommeren. Vi oppdaterer dere selvsagt så fort det kommer flere nyheter.

Pmn6