Extra large rodrygo 18.6.2019 n4
KLAR FOR UTFORDRINGEN: Rodrygo Goes er ikke i tvil om at han er klar for å ta fatt på tilværelsen som Real Madrid-spiller.

Rodrygo: - Jeg vil skape glede

Det brasilianske stortalentet ble nylig intervjuet av Realmadrid TV og vingen er klar for utfordringen.

Tidligere denne uken ble brasilianske Rodrygo Goes presentert på Santiago Bernabéu. I den anledning var unggutten igjennom en pressekonferanse, akkompagnert av Emilio Butragueño. I tillegg fikk han tre på seg Real Madrid-drakten for første gang og gå ut på Santiago Bernabéu iført Real Madrids nye drakt for 2019/20-sesongen. Tradisjonen tro stilte også det brasilianske vidunderbarnet opp på et intervju med Realmadrid TV i etterkant av presentasjonen sin, og dette var hva 18-åringen hadde å si til Real Madrids tv-kanal.

Å signere for Real Madrid:

Det er en drøm som går i oppfyllelse. Drømmen min siden jeg var en liten gutt var å spille her, og dette er uten tvil den største dagen i mitt liv. Jeg håper å score mange mål og skape mye glede i Real Madrid. 

Du har vært Real Madrid-fan hele livet, hva er det du drømmer om i Real Madrid?

Jeg vil vinne alle mulige titler, men spesielt Champions League. 

Du har en kompis her fra landslaget, Vinicius Jr og på benken har du legenden Zidane. Hva har Vinicius sagt til deg om Real Madrid og om Zidane?

Vinicius har fortalt meg masse positivt om Madrid. Jeg sier at hver gang han snakker om Madrid så snakker han alltid så positivt som mulig. Og med Zidane, han kommer jeg til å bli kjent med nå og det er en drøm og bli trent av han.

Kan du spille overalt i angrepet? Hvor liker du best å spille?

Jeg kan spille på sidene, like godt på høyre som på venstre. 

Hva betyr det for deg og din familie at du her her i dag, nå foran Real Madrids 13 Champions League-trofeer? Hva lærer familien din deg hver dag?

Familien min er det kjæreste jeg har, og de gir meg mye selvtillit uansett hvor jeg ågr. Det å ha dem her gjør meg sikker, det er noe av det beste i livet. Jeg er veldig glad for å være her og ha dem her i dag. 

Hvilken beskjed vil du gi til Real Madrid-fansen?

Hei alle Madridistas der ute. En klem fra Rodrygo til alle! Jeg håper å score mye mål og skape glede for alle dere som elsker Real Madrid.
Pmn6