Extra large ferland mendy 20.6.2019
PRESENTERT: Ferland Mendy ble presentert foran de fremmøtte på Santiago Bernabéu tidligere denne uken.

Mendy: - Det er noe formidabelt

Mendy stilte opp i et intervju med Realmadrid TV etter å ha blitt presentert som Real Madrid-spiller.

Tidligere denne uken ble Ferland Mendy, i likhet med blant annet Rodrygo, presentert som Real Madrid-spiller på Santiago Bernabéu. Foran de fremmøtte i Madrid tok den franske venstrebacken på seg Real Madrid-drakten for aller første gang og satte sine føtter på gressmatta. Etter seremonien i presidentboksen og sekvensen ute på gresset var det duket for pressekonferanse, hvor også Mendy var av akkompagnert av Emilio Butragueño. Etter dette stilte venstrebacken opp i et intervju med Realmadrid TV, hvor franskmannen hadde følgende å si.

Det å signere for Real Madrid:

Jeg er veldig fornøyd, det er en drøm for meg. Jeg er utrolig glad for å skrive under for verdens beste klubb. 

Du har fått plass på sesongens lag de to siste sesongene i Ligue 1, du har debutert på landslaget og nå har du signert for Real Madrid. Hvordan kan en gutt, som begynte som angriper, ende opp som venstreback i Real Madrid med en slik progresjon?

 Jeg har vært venstreback i noen år, men da jeg var ung så var jeg spiss. Dette har hjulpet meg i det offensive aspektet og nå som jeg er i Real Madrid så er det en drøm som går i oppfyllelse. Jeg kommer til å gi alt for å vise kvaliteten min.

Da overgangen ble gjort offentlig snakket du om at Zidane kan hjelpe deg å utvikle deg videre. Hva er spesielt med han?

Han kan hjelpe meg med mye og hjelpe meg å perfeksjonere enkelte ting ved spillet mitt. Det er en drøm å bli trent av Zidane, alle vet om hva han fikk til som spiller og merittene hans. 

På denne dagen er du omringet av 13 Champions League-trofeer. Hvordan føles det å se så mange sammen?

Det noe formidabelt å se disse trofeene og spille i en klubb med så mange titler. Denne sesongen og forrige sesong fikk jeg spille i Champions League, så det kjenner jeg til. Det er fantastiske titler, som representerer klubben og det er de trofeene som gjør denne klubben til verdens beste. 

Du kommer til å dele garderobe med Marcelo her, visekaptein i Real Madrid og en klubblegende som har vunnet fire Champions League-trofeer. Hva kan du lære av han?

Jeg kan lære mye av det han gjorde i starten av hans Real Madrid-karriere. På banen kan han lære meg hvordan jeg skal posisjonere meg og hvordan jeg kan bevege meg. Jeg kjenner godt til Real Madrid-stilen og jeg er klar for å lære av han.

I Real Madrid får du to lagkamerater som Benzema og Varane. Hva har de fortalt deg om klubben og hva føler du om å spille med dem?

Jeg gleder meg veldig til å spille med dem. De har fortalt meg masse positivt om klubben, at det er som en familie og at alle er samlet. Det blir en ære å spille med dem. Jeg har spilt med Varane på landslaget og jeg ser frem til å spille med Benzema, fordi han kom også ifra Olympique Lyon.

Alle Real Madrid-fans ønsker at du lykkes her. Hvilken beskjed vil du gi til dem på en så spesiell dag som i dag?

Jeg er veldig glad for å være her, i verdens beste klubb. Jeg gleder meg til å spille foran dere og vise min kvalitet. Hala Madrid!
Pmn6