Extra large zinedine zidane 3.5.2019
GLAD: Zinedine Zidane stilte opp i et intervju med MARCA og ga uttrykk for at han er fornøyd med overgangsvinduet så langt.

Zidane: - Jeg gleder meg

Zinedine Zidane ble nylig intervjuet av MARCA og spurt om den kommende sesongen.

Real Madrid har vært rekordraske på å gjort unna store deler av sommerens overgangsaktiviteter og Los Blancos har allerede brukt over 3 milliarder norske kroner på forsterkninger i forkant av neste sesong. For første gang siden han tok over Real Madrid igjen i mars så har franskmannen uttalt seg offentlig, foruten om de klassiske pressekonferansene før/etter kamp. Nylig stilte franskmannen opp i et kortere intervju med MARCA, hvor sommerens signeringer naturligvis ble temaet. Dette var hva Zizou hadde å si til storavisen.

Pre-season:

Det blir en ny sesong, en viktig sesong hvor vi kommer til å ha håp om å komme tilbake og være konkurransedyktige, og ikke minst; vinne. For oss trenerne har vi ikke ferie, vi jobber for at neste sesong skal bli bra.

Ny-signeringer:

Det er ikke bare fansen som får en gledesfølelse av de nye signeringene, jeg er veldig fornøyd. Det er interessant for oss. Planen vår er at spillerne skal være klare fra starten av for å jobbe med oss. Det viktige er at de vil være med laget fra første dag av pre-season. De har spilt med landslagene sine, men får nesten en måned med ferie. 

Diego Simeone:

Jeg masse respekt for han, som for alle trenerne. Han har gjort en stor jobb lenge og er en god trener for et godt lag.
Pmn6