Extra large raull
GODE GAMLE DAGER: Raúl herjet i gårsdagens kamp mot Chelsea, akkurat som i gode gamle dager.

Raúl: - Jeg har en stor oppgave foran meg

Etter gårsdagens Corazón-kamp mot Chelsea-legendene snakket Raúl med pressen.

I går kveld var det duket for Corazón Classic match der Real Madrid tok imot Chelsea til en svært spennende og god kamp, som endte med 5-4-seier til Real Madrid. Raúl så virkelig ut til å være i form og herjet til tider med gamle kjente fjes med fortid i Chelsea. Real Madrid-legenden skal trene Castilla neste sesong, og etter kampen forklarte han at det er en stor oppgave, men at han gleder seg.

Jeg gleder meg veldig, og er takknemmelig for at jeg får muligheten til å trene Real Madrid Castilla neste sesong. Jeg har trent G15-laget i en sesong, og får allerede nå en så stor oppgave. Det er en veldig viktig og stor oppgave for meg, men jeg føler meg klar og er innstilt på å gjøre en god jobb. Det kommer til å bli en spennende sesong, og jeg skal vise de unge spillerne hva det vil si å representere Real Madrid.

Kampen

Det var mange mål og folk koste seg. Jeg vil gratulere Real Madrid Foundation med den jobben de gjør og alle menneskene de hjelper. Folk har kost seg i dag, og det er akkurat det som det handler om. 
Det er en stor glede å få spille med tidligere lagkamerater igjen. Jeg har spilt mange år sammen med Guti og Morientes og vi forstår hverandre perfekt. Alt gikk etter planen, og vi håper å gjenta dette neste år.

Følelser

Bernabéu er en spesiell bane, og den beste banen i verden. Supporterne støttet oss fra første spark på ballen og vi ga de noe å feire. Det å ha på seg denne drakten er et ansvar, og selv i kamper som dette må man gi alt. Jeg vil også takke supporterne som alltid støtter meg. Jeg har spilt her i mange år, og nå har jeg en annen rolle i klubben. Jeg vil dedikere alt jeg har for at det skal gå bra neste sesong.
Pmn6