Extra large  2he7323
CORAZÓN CLASSIC: Det ble scoret mange mål da legender fra Real Madrid og Chelsea barket sammen.

Real Madrid Leyendas 5-4 Chelsea Legends

Det ble en målrik affære da legender fra Real Madrid og Chelsea møttes til dyst i Corazón Classic.

Real Madrid Leyendas 5-4 Chelsea Legends
Estadio Santiago Bernabéu
Fiesta Corazón Classic
Søndag 23.juni 2019

1-0 Raúl González (12') - Assist: Julio Baptista
2-0 Fernando Morientes (14') - Assist: Álvaro Arbeloa
3-0 Fernando Morientes (19') - Assist: José Amavisca
3-1 Andriy Shevchenko (23') - [Straffespark]
3-2 Gus Poyet (24') - Assist: Florent Malouda
4-2 Christian Karembeu (36') -
4-3 William Gallas (46')
5-3 Raúl González (50') - [Straffespark]
5-4 Florent Malouda (65') - Assist: 

Det ble en meget målrik affære da legender fra Real Madrid og Chelsea møttes til dyst i den tiende utgaven av Fiesta Corazón Classic på Santiago Bernabéu søndag 23.juni. Vertene var de som var mest frempå i begynnelsen av oppgjøret, og de scoret også det første målet et snaut kvarter ut i oppgjøret. Julio Baptista fintet seg inn i feltet, og snublet ballen videre til Raúl González som så mange ganger før var iskald alene med målvakt, 1-0. Kun et par minutter senere lå omsider ballen i mål igjen, og dette var muligens det vakreste målet som er scoret på Santiago Bernabéu i 2019. Raul spilte frem Guti i feltet, og den tidligere midtbanespilleren flikket videre til Arbeloa som tross at han ble revet ned la igjen til Morientes som klemte kula i mål til 2-0. Virkelig vakkert! 

Vertene var virkelig i dytten nå, og like før klokka viste tjue minutter spilt så stormet José Amavisca opp den venstre siden, og sendte et perfekt innlegg mot Morientes som var iskald i boksen hvor han stanget inn 3-0. Noen minutter senere skulle omsider legende fra London få deres første scoring da Andriy Shevchenko gikk ned i feltet, og den tidligere angriperen fra Ukraina var iskald fra krittmerket da han reduserte til 3-1. Kun et minutt etter deres første scoring så var Chelsea frempå igjen, og denne gang kom Florent Malouda opp langs siden før han fant en umarkert Gus Poyet i feltet som stanget inn 3-2. Ti minutter før hvilen skulle omsider en annen tidligere midtbanespiller vise seg frem da Christian Karembeu klemte inn 4-2 fra langt hold, hvilket var resultatet til pause. 

Chelsea sine legender var omsider ikke fornøyde med resultatet inn i hvilen, og det skulle kun gå et lite minutt av den andre før en ny redusering var et faktum. Dennis Wise kom frem langs siden, og la ballen inn i feltet hvor den tidligere midtstopperen William Gallas dukket opp og reduserte til 4-3. Fem minutter ut i omgangen gikk Edwin Congo ned i feltet etter en meget tøff takling, og dommeren pekte på krittmerket igjen. Raúl González gjorde seg klar, og den tidligere storscoreren viste at han ikke har glemt noe som helst da han klemte ballen i krysset til 5-3. Et kvarter senere ble Florent Malouda spilt gjennom på den høyre siden, og selv om vinkelen ble skrå så sendte den tidligere kantspilleren ballen over hodet på målvakten til 5-4. 

Flere mål ble det omsider ikke i oppgjøret, men fansen som hadde tatt seg bryet med å møte opp til kamp fikk virkelig valuta for pengene med hele ni scoringer, hvor flere av de var av høy klasse. Spesielt Raúl González og Fernando Morientes imponerte for Real Madrid Leyendas, mens Florent Malouda stod frem som en av Chelsea Legends sine beste. Noen som også må nevnes er at spillerne Ricardo Carvalho og Claude Makélélé spilte for begge lag i løpet av oppgjøret grunnet fortiden i begge klubber, samtidig som nordmann Tore Andre Flo var på banen for Chelsea Legends. 

Målene kan du se her!

Real Madrid Leyendas: Contreras, César, Carvalho, Núñez, Rivera, Julio Llorente, Raúl, Balboa, Alfonso, Baptista, Morientes, Congo, Amavisca, Iván Campo, Guti, Karembeu, Arbeloa, Víctor, Fernando Sanz og Makélélé

Chelsea Legends: Hilario, Cudicini, Babayaro, Makélélé, Desailly, Carvalho, Shevchenko, Poyet, Wise, Gallas, Granville, Flo, Sinclair, Tiago, Malouda, Newton, Zola og Belletti

Hvilken scoring syns du var den vakreste? 

Pmn6