Extra large skjermbilde 2019 04 05 kl. 22.45.50
HEKTISK: Den siste uken har det vært enormt med rykter rundt Real Madrid, og da primært rundt spillere som skal forlate klubben.

Transfertorsdag - Tid for salg!

Siste uken har det vært mye rykter rundt Madrid, og da primært om spillere som skal forlate klubben.

Forrige sesong gikk ikke som forventet, og endte opp med å bli et av de svakeste sesongene i klubbens historie. Det har fått Real Madrid til å mobilisere, og nå som Zidane er tilbake som trener er klubben i ferd med å bygge et lag etter franskmannens hjerte. Det har allerede skjedd mye hva angår spillere til klubben, og nå er Real Madrids hovedprioritet å tjene penger ved spillersalg.

Spillere inn:
Éder Militão - Porto - €50 mill
Rodrygo Goes - Santos - €45 mill
Eden Hazard - Chelsea -  €125-130 mill (Ikke full informasjon hva angår prisen)
Ferland Mendy - Olympique Lyon - €48 mill
Luka Jovic - Eintracht Frankfurt - €60 mill

Spillere ut:
Marcos Llorente - Atlético Madrid - €40 mill

I N N :

  • Det er ingen hemmelighet at Zinedine Zidane ønsker å hente Paul Pogba til Real Madrid, og det sies i media at midtbanespilleren sto veldig høyt i listen over navn han ønsket å hente når han kom tilbake til den spanske hovedstaden som trener. Paul Pogba har uttalt selv i pressen at han ønsker seg nye utfordringer, og er villig til å spille både for Juventus og Real Madrid. Problemet er at United ikke er en klubb som trenger å selge, og de har satt seg på bakbeina og kommunisert til interesserte klubber at franskmannen ikke er til salgs. Slik ting er nå nekter altså Manchester United og selge, så får tiden vise om hans agent kan klare å finne en vei ut for superstjernen. Dette er det MARCA som melder på sine nettsider.
  • Det som uansett er helt sikkert er at Real Madrid kommer til å hente inn en midtbanespiller til før de sier seg fornøyde med jobben de har gjort i overgangsvinduet. Plan B for Zinedine Zidane skal visstnok være 22-åringen, Donny Van de Beek fra Ajax, ifølge MARCA. Zidane ønsker å se et fysisk og hardtkjempende Real Madrid-lag, og midtbanespilleren passer disse kriteriene bra. Han kan også bidra med sårt etterlengtede målpoeng fra midtbanen, og scoret forrige sesong 17 mål og leverte 13 målgivende pasninger for Ajax. De Teleegraf som er en troverdig kilde i Nederland meldte også i går at Real Madrid har begynt samtalene med Ajax, og at han trolig vil koste rundt 60 millioner Euro.
  • Et annet navn som har vært hyppig nevnt når det gjelder innkjøp av ny midtbanespiller er Christian Eriksen. Han har i likhet med Paul Pogba gått ut i media og sagt at tiden er inne for nye utfordringer. Han skal være svært lysten på å spille i Real Madrid, og styret har gjentatte ganger foreslått å hente han, men Zidane virker å være motvillig til det.  Det har fått klubben til å se på andre muligheter, som Donny van de Beek.
  • Kylian Mbappé fortsetter å være et stort overgangsmål for Real Madrid. MARCA melder at Los Blancos har godtatt at de trolig ikke er i stand til å hente han denne sommeren, men at det er et mål for klubben å se han herje på Santiago Bernabéu i 2020. Zinedine Zidane er visstnok kontinuerlig i samtaler med hans representanter, og dersom en mulighet åpner seg vil Real Madrid hogge til for å hente superstjernen som alle har lyst på.

U T :

  • Det er når det gjelder spillere ut av Real Madrid det virkelig koker for tiden. Real Madrid skal være villige til å lytte på bud som kommer inn for Lucas Vazquez og Reguilón. Gerard Romero meldte på Twitter tidligere i dag at Los Blancos har tilbudt disse to spillerne til Valencia, men at sistnevnte klubb ikke skal være så interessert. Videre sies det også fra ABC at Real Madrid ønsker 30 millioner Euro for Reguilón, og at de kun selger med tilbakekjøpsklausul. De er også villige til å låne han ut, og over 20 klubber skal ha vist interesse for venstrebacken som var meget god forrige sesong.
  • Jose Felix Diaz i MARCA, som av mange regnes som en av de beste Real Madrid-journalistene kunne melde i går at kun formaliteter gjenstår før Real Madrid selger Kovacic til Chelsea for 50 millioner Euro. London-klubben har overgangsnekt, men siden kroaten er registrert i troppen vil det ikke være noe problem med å hente han inn. Frank Lampard skal visstnok også ha sagt sitt "ja" til å hente spilleren.
  • Dani Ceballos er et navn som er på manges lepper for øyeblikket. Midtbanespilleren har herjet for Spania U21 i EM, og har scoret to mål som begge er kandidater til å bli turneringens beste mål, men ser altså ikke ut til å være nok verdsatt av Zinedine Zidane. Carlos Carpio som er sjefsredaktør for sporten i MARCA meldte på Twitter i går at Ceballos har sagt til klubben at han ønsker å lånes ut. Hans store drøm er å lykkes i Real Madrid, og han er villig til å dra på utlån og komme tilbake når / hvis Zidane ikke er sjef lenger. Arsenal og Tottenham nevnes som to mulige klubber.
  • Theo Hernández ble tidligere denne uken sett i Ibiza sammen med Paolo Maldini som jobber for Milan. Napoli og Bayer Leverkusen skal også være interessert i venstrebacken, men spilleren selv skal være mest interessert i å dra til Milan etter praten han hadde med Maldini. Fabrizio Romano kunne i går ettermiddag melde på Twitter  at samtalene mellom Real Madrid og Milan er i gang, og at Los Blancos er klare for å sende han ut på utlån.
  • Pep Guardiola er veldig interessert i Isco og ser på han som den perfekte arvtager etter David Silva som har annonsert at kommende sesong blir hans siste i Manchester City. Isco ønsker helst å bli værende i Real Madrid siden han er med i Zidanes planer, og Real Madrid behøver ikke å selge, men dersom et bud på 80 millioner Euro skulle komme så vil de vurdere det, ifølge MARCA.
  • Vår egen Martin Ødegaard er også på flyttefot etter et fantastisk låneopphold i Vitesse. Det så lenge ut som at Bayer Leverkusen var det mest aktuelle for han, men nå har Real Sociedad for alvor meldt seg på og tidligere denne uken var Ødegaard på besøk hos den spanske klubben. Ifølge Mundo Deportivo er den baskiske klubben veldig interesserte i å låne midtbanespilleren, og Real Madrid skal også ha fortalt Ødegaard at han selv kan fritt velge hvilken klubb han vil spille for neste sesong. Et utlån til Real Sociedad vil gi han verdifull erfaring.
Pmn6