Extra large vinicius
KAMP OM PLASSEN: Vinicius får tøff kamp om plassen kommende sesong nå som Real Madrid har signert Eden Hazard.

Vinicius: - Zidane har tro på meg

Brasilianeren har tatt en liten prat med Jornal Extra.

Real Madrids nye gullgutt Vinicius leverte en veldig god debutsesong i LaLiga. Til tross for sin unge alder ble han en viktig brikke i laget, og selv om det er forventet at han får mye spilletid neste sesong også, er det ikke til å stikke under en stol at hans spilletid muligens vil bli påvirket av singeringen av Eden Hazard. Selv tar han det med ro, og sa følgende til Jornal Extra.

Zidane snakker mye med meg og sier at jeg må fortsette og jobbe fordi jeg er veldig ung. Han sier også at jeg ikke må høre på hva andre sier til meg. Han sier fokuset mitt må være på tilbakemeldingene fra trenerteamet og familien. Zidane har tro på meg, og jeg skal jobbe hardt for å få spilletid.
Livet mitt har endret seg mye siden jeg forlot Flamengo. To måneder i Madrid er bedre enn et helt år i Brasil. Treningene her er også helt annerledes, og alle hater å tape. Det er spillere som blant annet Ramos og Benzema som er eldre enn 30 år, men de jobber hardere enn alle andre. Du forbedrer deg mye av å være i nærheten av verdens beste spillere. 
Sergio Ramos er en ekte leder. Han vet når det er riktig tidspunkt å snakke til deg på. Ramos, Marcelo, Varane, Modric, og alle hjelper hverandre her. 
Pmn6