Extra large bernab u
OPPGRADERING: Santiago Bernabéu skal bli oppgradert til å bli en av de mest spektakulære stadionene i verden.

Bedt om å ikke spille på Bernabéu

Real Madrid har sendt forespørsel om å ikke ha hjemmekamp i de tre første LaLiga-rundene.

Real Madrid har sendt forespørsel til LaLiga om å ikke spille på Bernabéu i de tre første LaLiga-rundene. Dette grunnet byggingen som starter i sommeren for å få på plass oppgraderingen av Santiago Bernabéu. Byggingen er planlagt å ta tre og et halvt år, men det mest fundamentale delen av jobben kommer til å skje i sommer, og derfor ønsker klubben å få tre bortekamper i starten av sesongen.

I sommer er det planlagt å rive kjøpesenteret "La esquina del Bernabéu" som er lokalisert i et av hjørnene av stadionet. Taket der skal også rives, og arbeidet har allerede startet. I Real Madrid forventer de at forespørselen skal godtas, og det burde ikke være noen problemer siden Atlético Madrid også fikk innvilget noe lignende for to år siden når de skulle arbeide med Wanda Metropolitano.

Terminlisten for LaLiga er forventet å komme den 4.juli, og i prinsippet bør det ikke være noe problem å sette det opp slik at Real Madrid kan starte de tre kampene på bortebane. Det bør ikke ha så veldig mye å si, men supporterne er nok litt skuffet siden de må vente lengre med å få se de nye signeringene og laget sitt i aksjon på Bernabéu.

Pmn6