Extra large theo hern nd
HÅPET PÅ MER: Theo Hernández fikk en sesong i Real Madrid og vant noen titler, men han hadde helt sikkert håpet på enda mer.

Hvem er de neste som er på vei ut?

Marcos Llorente og Mateo Kovacic er solgt, og i denne artikkelen ser vi på de neste som er på vei ut.

Real Madrid har investert stort i å forsterke troppen foran kommende sesong, og det betyr naturligvis også at noen spillere må forlate klubben for å få logistikken til å gi mening. Det er forventet at Los Blancos kommer til å hove inn store summer på spillersalg denne sommeren, noe som visstnok skal være med på å finansiere kjøpet av en ny midtbanespiller. Slik ståa er nå har man tjent rundt 90 millioner Euro på salgene av Llorente og Kovacic og i løpet av de kommende dagene er det forventet at enda flere forsvinner.

Raúl de Tomás

Spissen imponerte stort i LaLiga forrige sesong og scoret 14 mål for Rayo Vallecano som til slutt rykket ned. Det ble tidligere denne sommeren snakket litt om at han kanskje skulle bli i Real Madrid-troppen neste sesong, men det ser ut som at Benzema, Jovic og Mariano blir den trioen  på topp og dermed har han måtte jobbe med å finne seg ny arbeidsgiver. Det har han klart, og det er forventet at en overgang til Benfica vil bli offentliggjort om kort tid. Det snakkes om en sum på rundt 20 millioner Euro for de Tomás.

Theo Hernández

Venstrebacken så ut til å være noe av det mest spennende Europa hadde å by på i den posisjonen for tre år siden når han herjet for Alavés, men utviklingen har dessverre ikke vært som man hadde håpet på. Han hadde et mislykket låneopphold forrige sesong i Real Sociedad, og det har gjort at han nå har måttet finne seg en ny klubb. Han har alt det fysiske som skal til å lykkes, men evnen til å lære av feil, konsentrere seg hele tiden og ikke fokusere på ting utenfor fotballen har vært med på å sette han tilbake. I går kveld ble han sett i Milano for å fullføre den medisinske skjekken hos AC Milan, og i likhet med de Tomás, snakkes det om en sum på rundt 20 millioner Euro for venstrebacken.

Borja Mayoral

Ingen Castilla-spillere var mer spennende enn Borja Mayoral i sin tid, men han har dessverre slitt med å levere på det høyeste toppnivået. Lite spilletid i Real Madrid, et katastrofalt lån i Wolfsburg og et lite imponerende opphold i Levante forrige sesong har gjort at hans fremtid nå ikke ligger i den spanske hovedstaden, vertfall for de kommende sesongene. 22-åringen som vant EM-gull med Spania U21 skal være i samtaler med Real Sociedad og den baskiske klubben er villige til å betale rundt 15 millioner Euro.

James Rodriguez

Kolombianeren er en verdensklassespiller som aldri har lagt skjul på hans ønske om å lykkes i Real Madrid, men dessverre for han er ikke forholdet til Zidane det beste hva angår det sportslige og franskmannen har ikke Rodriguez i sine planer.  Det har svirret noen rykter de siste dagene om at Atlético Madrid er interesserte, men Los Blancos skal visstnok ikke være interessert i å selge han til en direkte rival. Derfor er det snakk i spansk og italiensk presse at han gjenforenes med Carlo Ancelotti i Napoli. Når det gjelder det finansielle er det enda usikkert, men det spekuleres i at de betaler 10 millioner Euro denne sommeren, og 30 millioner Euro i forkant av neste sesong. Det som er sikkert er at Napoli får en helt utrolig spiller for den summen de rapporteres til å betale.

Martin Ødegaard

Vår store håp, Martin Ødegaard, er nær et utlån til Real Sociedad i LaLiga. Han har ifølge rapportene hele veien stått fritt til å velge mellom Bayer Leverkusen og Real Sociedad, men han skal ha valgt sistnevnte for å vise seg frem i Spania og for å tilpasse seg kulturen og nivået i LaLiga. Han får stor konkurranse i den baskiske klubben der han blant annet må kjempe mot Oyarzabal, Portu og Isak om en plass i elleveren, men for oss som ser LaLiga er det veldig spennende å kunne følge han enda tettere enn før neste sesong.

Dani Ceballos

Så over til den det kanskje er knyttet mest spenning rundt. Ceballos har virkelig overbevist for Spania i U21-EM, og var en av turneringens beste spillere, men han skal heller ikke ha noe fremtid i Real Madrid under Zinedine Zidane. Han sa selv i et intervju at hans langsiktige mål er å lykkes i Real Madrid, men at han ønsker å spille 40 kamper neste sesong og at det er på tide at han får stabilitet og jevnlig spilletid. Det får han trolig ikke i Madrid neste sesong, og det som gjenstår å se nå er om han forsvinner på utlån, salg med tilbakekjøpsklausul eller at han rett og slett forsvinner på salg, noe man får håpe ikke skjer. AC Milan, Arsenal og Tottenham skal være interesserte.

Oppsummering:

Real Madrid har som nevnt over allerede tjent 90 millioner Euro på spillersalg, og det er forventet at man fort kan ende opp med rekord og over 200 millioner Euro i inntekter gjennom salg. Dette er de spillerne som er nærmest å forlate klubben, men det er fremdeles spørsmålstegn rundt spillere som Mariano, Bale, Isco, Lucas, Brahim, Reguilón, Nacho og Vallejo.

Pmn6