Extra large skjermbilde 2019 04 05 kl. 22.45.50
STOR JOBB: Florentino Pérez og Zinedine Zidane har jobbet godt sammen for å sette på plass en sterk tropp til neste sesong.

Transfertorsdag - Enda flere på vei ut

Det fortsetter å storme på med rykter, og flere spillere skal være på vei ut av klubben.

Forrige sesong gikk ikke som forventet, og endte opp med å bli et av de svakeste sesongene i klubbens historie. Det har fått Real Madrid til å mobilisere, og nå som Zidane er tilbake som trener er klubben i ferd med å bygge et lag etter franskmannens hjerte. Det har allerede skjedd mye hva angår spillere til klubben, og nå er Real Madrids hovedprioritet å tjene penger ved spillersalg.

Spillere inn:
Éder Militão - Porto - €50 mill
Rodrygo Goes - Santos - €45 mill
Eden Hazard - Chelsea -  €125-130 mill (Ikke full informasjon hva angår prisen)
Ferland Mendy - Olympique Lyon - €48 mill
Luka Jovic - Eintracht Frankfurt - €60 mill

Spillere ut:
Marcos Llorente - Atlético Madrid - €40 mill
Mateo Kovacic - Chelsea - €50 mill
Raúl de Tomás - Benfica - €20 mill

I N N :

  • Paul Pogba fortsetter å være et mål for Zidane og Real Madrid. Nå som Real Madrid allerede har fått på plass viktige signeringer, er det en spiller som gjenstår for at vår franske treneres liste skal være komplett, og det er Paul Pogba. Manchester United er ikke interesserte i å forhandle, og ifølge MARCA har Mino Raiola, agenten til Pogba, vært i Manchester to ganger for og prøve å presse fram en overgang. Real Madrid ønsker visstnok også å inkludere Bale i avtalen, men foreløpig har de ikke lyktes i samtalene med den engelske gigantklubben. Paul Pogba slutter seg til pre-season-trening på fredag, og det er forventet at han vil da legge fram en overgangsforespørsel. 
  • CADENA SER-journalisten, Antón Meana, kunne for noen dager siden opplyse om at Real Madrid ikke bare jobber med signeringen av Paul Pogba. Klubben studerer markedet nøye og er på vakt etter andre spillere også som kan forsterke laget i forkant av denne sesongen. 
  • Christian Eriksen sa for ikke lenge siden at han er i en alder der han ønsker seg nye utfordringer. Det antas at Real Madrid er hans drømmeklubb, men at Zidane ikke skal være så lysten på dansken. MARCA kunne for noen dager siden bekrefte at Levy i Tottenham hadde tatt kontakt med Jose Angel Sanchez for å tilby dansken til Real Madrid. Tottenham ønsker seg €70 millioner euro for midtbanespilleren. Engelskmennene skal være desperate etter å selge han, da det ser ut som at han ikke vil undertegne ny kontrakt noe som betyr at de trolig mister han gratis etter neste sesong.
  • Nicolas Pepe hadde et virkelig godt gjennombruddsesong i Europa forrige sesong for Lille, og er en kantspiller som følges av mange klubber. Spesielt skal Inter og Liverpool være interesserte, men det sies også at Real Madrid følger med på situasjonen, uten at det trolig blir noe kjøp av kantspilleren.

U T :

  • Med Ferland Mendy inn i sommer, betyr det dessverre for Reguilón sin del at han må bort fra klubben. Real Madrid har full tiltro til han som en spiller for fremtiden, men de har sammen med spilleren kommet frem til at et utlån vil være det beste for venstrebacken. Det er forventet at det om kort tid blir bekreftet at han tilbringer denne sesongen på utlån hos Sevilla, og deres nyansatte trener, Julen Lopetegui. Sportsdirektør i Sevilla, Monchi, kunne også bekreftet at kun papirarbeid gjenstår før leie-avtalen kan gå i orden.
  • Dani Ceballos var lenge kraftig linket til AC Milan, men etter alt å dømme blir ikke Milano neste stasjon for midtbanespilleren. Sergio Valentín kunne på Twitter melde at det er sterk interesse fra Arsenal, Tottenham og Liverpool, men at Tottenham og Mauricio Pochettino er den klubben han per dags dato er nærmest å signere for. Spurs skal heller ikke ha noe imot et vanlig lån uten opsjon på kjøp. 
  • Petter Veland melder på Twitter at Real Madrid har forlenget kontrakten til Martin Ødegaard til 2023, og er samtidig enige med Real Sociedad om et lån på to år uten opsjon på kjøp. Det er innsatt en klausul som gjør at han ikke kan spille mot Real Madrid, og dersom klubbe skulle ønske det, kan de hente han tilbake etter et år.
  • Mest sannsynlig et rykte man må ta med en klype salt men gjest i El Chiringuito, Inda, påstår at Tottenham er interesserte i å hente Real Madrid-spissen, Mariano.
  • Theo Hernández har blitt observert i Milano de siste dagene for å skrive under på kontrakt og ta medisinsk skjekk. Han kommer etter all sannsynlighet til å forlate klubben, og Los Blancos får 20 millioner euro i salgssum.
  • James Rodriguez har de siste dagene vært i Napoli for å gjennomføre en overgang til den italienske klubben, ifølge Il Mattino. Kolombianeren har ingen fremtid i Real Madrid, og selv om det er hans store drøm å virkelig lykkes i den spanske hovedstaden, er ikke Zidane særlig lysten på å ha han med i troppen.
Pmn6