Extra large co

Offisielt: Reguilón på lån til Sevilla

Den spanske unggutten lånes ut til Sevilla for den kommende sesongen.

Real Madrid bekrefter at den spanske venstrebacken Sergio Reguilón drar på lån til Sevilla den kommende sesongen. Unggutten skal derfor spille under sin tidligere trener, Julen Lopetegui, i det spanske storlaget. Reguilón leverte en strålende sesong for Real Madrid i fjor, men etter at Zidane returnerte til trenerbenken var det få muligheter for spanjolen. I sommer har også Ferland Mendy blitt hentet til den spanske hovedstad, og dermed blir det ikke plass til Reguilón i Real Madrid-troppen til kommende sesong.

Les også: Terminliste for La Liga 2019/2020 er klar

Real Madrid har kommet med følgende pressemelding:

Real Madrid C.F og Sevilla F.C har kommet til enigheten om en låneavtale for spilleren Sergio Reguilón for den kommende sesongen, fram til 30. juni 2020. 

Reguilón var før forrige sesong Real Madrid Castilla-spiller, men under Julen Lopetegui fikk spanjolen muligheter i pre-season. Han ble imponert, og dermed ble Reguilón en del av førstelagstroppen i forkant av forrige sesong. Det var likevel den argentinske treneren Santiago Solari som virkelig gav Reguilón en mulighet på førstelaget, og den spanske unggutten tok Madrid-fansen med storm. 22-åringen var den beste spilleren på banen mot Barcelona på Santiago Bernabéu i mars, og unggutten viste en vinnervilje man ikke hadde sett maken til i Real Madrid den sesongen. Under Zidane ble det annerledes, og Reguilón fikk, som sagt, ikke mange mulighetene av den franske treneren. 

Selv om Ferland Mendy ble hentet inn for å forsterke venstreback-posisjonen, var det aldri snakk om at Real Madrid skulle selge Sergio Reguilón. Det hadde blitt vanskelig for 22-åringen å utkonkurrere Marcelo og Mendy, selv om mange mener at han er mer enn god nok for å spille i Real Madrid. Derfor blir det altså et utlån som streker seg over én sesong for Reguilón, og det er ikke inkludert opsjon på kjøp i låneavtalen. Derfor kan det se ut som at Mendy og Reguilón kommer til å være det nye "backparet" på venstresiden i årene som kommer. 

Er det riktig avgjørelse å sende Reguilón på utlån?

Pmn6