Extra large co

Offisielt: Theo Hernández til Milan

Theo Hernández er ferdig i Real Madrid, og franskmannen neste stoppested er Milano,

"Operasjon: ut" er for i gang for fullt i Real Madrid, bare på den siste uken har flere spillere forlatt klubben, enten på utlån eller salg. For kort tid siden ble det også klart at den franske venstrebacken Theo Hernández ikke blir med videre i Real Madrid. Theo har nemlig fullført den medisinske testen i Milan, og den italienske klubben bekreftet for kort tid siden at franskmannen er klar for AC Milan. 

Les også: Bekymringsfri keepersituasjon for Zidane

Real Madrid har sluppet følgende pressemelding: 

Real Madrid C.F og AC Milan har kommet til enighet om overgangen for spilleren Theo Hernández. Klubben ønsker å takke Theo for hans arbeids og profesjonalitet under hans tid i klubben, og vi ønsker han lykke til videre på sin nye etappe. 

Theo Hernández ble hentet til Real Madrid fra byrival Atlético i forkant av 2017/2018-sesongen, etter ha levert en strålende sesong på utlån til Alavés. Real Madrid var såpass stor fan av Theo at de utløste utkjøpsklausulen i kontrakten hans, og han forlot dermed Atlético til fordel for Real Madrid for en pris på 24 millioner euro. Det ble likevel begrenset med spilletid for den franske backen på Santiago Bernabéu, og det ble med 13 La Liga-kamper for de helhvite fra Madrid. Derfor ble Theo sendt på utlån til Real Sociedad i forkant av forrige sesong, hvor han leverte en sesong midt på treet. Oppholdet ble preget av en del suspensjoner og skader, og han slet med å få fast spilletid i slutten av sesongen. Det ble likevel 24 kamper i La Liga for La Real, og nå går ferden videre til den italienske motehovedstaden Milan og et av verdens mest ikoniske stadioner, San Siro. 

Selv om en overgangssum for franskmannen ikke er offentliggjort, ligger det på om lag 20 millioner euro. Det skal ikke være snakk om en tilbakekjøpsklausul for Theo, og det meste tyder dermed på at han er ferdig i Real Madrid for godt. Vi har i lang tid visst at venstrebacken var så godt som klar for AC Milan, og det var derfor svært få som ble overrasket da overgangen ble offentliggjort i dag. 

Pmn6