Extra large reeeea

Offisielt: Grégory Dupont ny fysisk trener

Antonio Pintus er ferdig i klubben, og inn har en VM-vinner fra Frankrike kommet som ny fysisk trener.

Antonio Pintus har i flere år vært en viktig del av trener-teamet til Zinedine Zidane. Det er mange som kanskje ikke vet hvem han er, men italieneren er den skallede mannen som før hver eneste kamp leder oppvarmingen. Han er en som har vært meget godt likt av spillerne, og han er kjent for å kjøre knallharde økter for å få spillerne i best mulig form, og klare til det virkelig gjelder.

For et par uker siden begynte det å informeres om at Pintus hadde et tilbud fra Inter, og at han ville jobbe sammen med Conte. Ifølge MARCA skal forholdet hans med Zidane ikke ha vært helt på topp i det siste, og når han fikk det jobbtilbudet så ville han takke ja til det. Det har han gjort, og tidligere i dag kunne Real Madrid annonsere på sine nettsider at Grégory Dupont er hans erstatter.

Real Madrid ønsker å annonsere at Grégory Dupont har knyttet seg til Real Madrids trenerteam som klubbens nye fysiske trener.
Dupont tar over for Antonio Pintus. Real Madrid er ekstremt takknemmelige ovenfor Pintus for hans eksemplariske arbeid og dedikasjon til Real Madrid i hans mange år i klubben. Vi ønsker han lykke til i hans nye rolle i Inter.

Grégory Dupont var med som fysisk trener i VM 2018 for Frankrike, noe som endte med at Les Bleus gikk hele veien og vant turneringen. Han er kjent for å være ekstremt kunnskapsrik, og ga alle de franske spillerne et 14-siders hefte med informasjon om trening som de måtte følge. Han ønsker også at hver spiller skal minst få 10 timer søvn i løpet av et døgn, og er veldig opptatt av slike detaljer som gjør at spillere kan prestere bedre på banen,

Pmn6