Extra large odegaardcastilla
Martin Ødegaard: Her avbildet fra sin første tid i Spania, nå ser han frem til å returnere for to nye år.

Ødegaard: – Real Sociedad var det beste valget for karrièren

Vår utlånte nordmann snakket om sitt valg om å fortsette karrièren i baskerland i dag.

Det ble tidligere denne helgen kjent at nordmannen skal lånes ut til Real Sociedad de to neste sesongene. Den unge drammenseren står bokført med en kamp for Real Madrid sitt førstelag, nå er neste steg for å på sikt nå enda flere kamper tatt. Talentfabrikken fra San Sebastián blir neste stopp på veien. Etter to sesonger på lån i den nederlandske æresdivisjonen, for henholdsvis Heerenveen og Vitesse. 

Det har blitt spekulert lenge i hvilken klubb som skulle bli neste stopp. Etter en veldig god sesong i Nederland, var ikke beilerne få. Ut i fra rykteflommen kan man anta valget sto mellom  Bayer Leverkussen, AFC Ajax og nettopp Real Sociedad. Selv om det nok var langt flere i praksis. 

En reflektert nordmann hadde følgende å si i en kortere intervju-frekvens med Marca: 

Det er sant . Jeg hadde flere alternativ enn Real Sociedad, men dette er en klubb som har vist seg å gi unge talenter sjansen. Noe som passer meg utmerket. Jeg tok valget selv, men Real Madrid signaliserte at det var greit. For min egen del og for karrièren på sikt var dette riktig steg . Planen er å bli her de neste to årene

Hva tenker du om Martin sine uttalelser, er Real Sociedad det beste for han akkurat nå?

Pmn6