Extra large received 441088209811822
Troppene samlet: Endelig er forberedelsene inn mot en spennende sesong i gang

Real Madrid reiser til Canada på tirsdag

10 dager med trening i Canada før laget reiser sørover til USA og International Champions Cup

For tjuende gang i klubbens historie skal klubben reise til Amerika denne sommeren. Første amerikatur må man helt tilbake til 1927 for å finne. Neste tur måtte man vente over 30 år på, men Di Stéfano, Puskas and Gento dukket opp i Brooklyn i 1957. Siden den gang har reisene over Atlanterhavet forekommet med langt høyere frekvens.  

Real Madrid skal tilbringe ti dager i den canadiske byen Montreal. Her skal de komme i gang med treningen og preparere seg til sin syvende strake deltakelse i International Champions Cup.  Spillerne som har deltatt i U-21 EM og Copa América vill ankomme troppen på et senere tidspunkt. Nysigneringene Ferland Mendy, Luka Jovic og Eden Hazard er alle med på sesongforberedelsene fra første stund.  Real Madrid er blitt som veteran og regne, i turneringen som har samlet mange av de største lagene i verden de siste årene. Laget har vunnet hele tre utgaver av International Champions Cup. 

Etter treningskampene som skal spilles i USA reiser laget til Tyskland for å delta i Audi Cup. Turneringen spilles  i Bayern-regionen i det sørlige Tyskland, nærmere bestemt München. På grunn av renovering av Santiago Bernabéu er det enda ikke satt opp noen dato for Trofeo Bernabéu, det er heller ikke sikkert den vill bli gjennomført. 

Tidspunkt for treningskampene:

International Champions Cup

  • Real Madrid - Bayern  München  21.juli kl 03:00. 
  • Real Madrid - Arsenal 24.juli  kl 02:00 .
  • Real Madrid - Atlético Madrid 27.juli kl 02:30

Audi Cup

  • Real Madrid - Tottenham Hotspur 30.juli kl 19:00
  • Real Madrid - Bayern  München/Fenerbahçe SK 31.juli 

Ytterligere informasjon

Real Madrids motstander etter kampen mot Tottenham avgjøres av kamputfallet. Vinnerne av hver semi-finale møter hverandre og de tapende partene møtes. Det er ikke opplyst om noe klokkeslett for den andre kampen i Audi Cup enda. 

International Champions Cup vises på Strive som også har rettighetene for kommende sesongs Primera División. Det er ikke kjent om noen norske medier har kjøpt rettighetene for Audi Cup enda. 

Blir du å sitte våken inn i de sene juli-netter? 

Pmn6