Extra large reeeea

Offisielt: Militão presenteres i morgen

Vår nye midtstopper fra Brasil presenteres på Santiago Bernabéu i morgen.

Éder Militão var Real Madrids første, av mange signeringer, når han ble bekreftet klar for Los Blancos den 14.mars. 21-åringen har spilt kun et år i Europa for Porto, men har levert meget godt i både hjemlig serie og Champions Leauge, og har flere ganger forrige sesong blitt kåret til månedens beste forsvarsspiller. I morgen skal midtstopperen presenteres på Santiago Bernabéu.

Spilleren Éder Militão vil i morgen, onsdag 10.juli, klokken 13:00, bli presentert som ny Real Madrid-spiller i VIP-boksen på Santiago Bernabéu.
 Militão vil da sette fot på Santiago Bernabéu sin gressmatte for første gang ikledd en Real Madrid-drakt, og vil etter det snakke med pressen i media-rommet.  

21-åringen bekler høyreback-rollen like bra som det å være midtstopper, noe som må sies å være veldig positivt for Real Madrid. Han er kjent for sin hurtighet, luftstyrke og det å være ekstremt aggresiv når han går i press på motstanderne. Det er ventet at han blir et alternativ bak Ramos og Varane, men allerede denne sesongen kommer han helt sikkert til å få en god del spilletid.

Pmn6