Extra large eder milita o 10.7.2019
PRESENTERT: Den nybakte Copa América-vinneren Eder Militão ble i dag presentert som Real Madrid-spiller.

Eder Militão: - Ting har gått fort

Eder Militão ble onsdag formiddag presentert som Real Madrid-spiller på Santiago Bernabéu.

Onsdag formiddag ble endelig Eder Militão presentert som Real Madrid-spiller i solskinnet på Santiago Bernabéu. Etter overgangen fra Porto, verdt rundt 500 millioner norske kroner, har ikke brasilianeren hatt mulighet til å bli presentert før nå fordi han har representert Brasil i Copa América, som gultrøyene vant. Men onsdag formiddag var det duket for nok en spillerpresentasjon i sommervarmen i Madrid. Etter en fotoseanse sammen med Florentino Pérez, etterfulgt av en kort tale i presidentboksen og etter å ha vært ute å kjent på gresset på Santiago Bernabéu så var det som alltid tid for pressekonferanse. Akkompagnert av tidligere Real Madrid-høyreback Álvaro Arbeloa ble Militão spurt om følgende tidligere i dag. 

Det å signere for Real Madrid:

Det er en enorm følelse og en veldig spesiell dag for meg og min familie. Jeg har kommet til et høyt nivå i verdens beste klubb. Det er en veldig spesiell dag og jeg er veldig glad for å ha kommet til Real Madrid. 

Karrieren så langt:

Ting har gått fort i livet mitt. Jeg spilte kort i både São Paulo og Porto. Nå er jeg i verdens beste klubb og jeg er veldig glad for å være her. Jeg gir meg ikke her. Jeg vil gjøre en fantastisk jobb med en god innstilling. Jeg kommer til å gjøre alt i min makt for å bli her. 

Melding til fansen:

De kan vente seg en veldig konkurransedyktig spiller som vil gi alt for denne drakten og som kommer til å spille hver kamp som om det var den siste. Jeg skal gjøre en god sesong og bringe glede til fansen.

Beskrivelse som fotballspiller:

Jeg er en anvendelig spiller som alltid spiller ut av kjærlighet og som ikke liker å tape. Jeg forventer alltid det beste av meg. Jeg er en veldig konkurransedyktig spiller.

Zinedine Zidane:

Jeg har ikke snakket med han ennå, men jeg håper å kunne spille og jobbe godt. Jeg regner med at det blir bra og at vi kan gjøre en god jobb sammen. Jeg har ennå ikke valgt draktnummer.

Interessen fra Real Madrid:

Da jeg fikk vite at Real Madrid var interesserte var jeg veldig glad. Jeg så at jobben jeg gjorde var god. Jeg tenkte meg ikke om to ganger, og jeg sa med en gang at jeg ville til Madrid. Jeg så allerede for meg å spille i verdens beste klubb, og det er en god følelse å se at en stor klubb vil at du skal være en del av troppen deres. Jeg var veldig glad da jeg fikk vite det. 

Råd fra Casillas og Pepe:

De har snakket med meg om kulturen og hverdagen. De sa at jeg må være rolig, gjøre en god jobb og fortsetter å utvikle meg for å kunne bli her. 

Konkurransen i troppen:

Det blir en bra konkurranse. Jeg har kommet hit for å gjøre jobben min. Jeg vet at det ikke blir enkelt, men jeg kommer til å gjøre det treneren ber meg om. Hvis han gir meg muligheten vil jeg gjøre en god jobb. Om jeg kommer til å starte eller ikke bestemmer treneren. Det han bestemmer om meg blir bra, det er hans valg. 

Presset:

Ja, det er press. Det er en veldig stor klubb, men en god en. Presset finnes alltid, men jeg håper å gjøre en god sesong. Den tittelen jeg helst vil vinne er Champions League.

Tiden i Porto:

Det var en god sesong, og da jeg kom så tok troppen meg imot på best mulig måte. Siden den første kampen trodde de på meg og jeg er veldig takknemlig ovenfor dem og ovenfor alt jeg lærte der. Jeg er veldig glad for denne erfaringen. 

Álvaro Arbeloa akkompagnerte Eder Militão under dagens pressekonferanse. Den tidligere høyrebacken tok seg også tid til noen ord rundt hva brasilianeren har å vente, nå som han har kommet til verdens største klubb. 

Fra og med i dag er dette hjemmet ditt. Vi kommer til å gjøre alt mulig for at både du og din familie trives her. Vi er sikre på at med ditt talent, harde arbeid og viktigst av alt; hjelpen av fansen, så kommer til til å lykkes her. Jeg ønsker deg all lykke. Velkommen til verdens beste klubb, velkommen til Real Madrid. 
Pmn6